Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Health Luxury News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris

Cunard mungkasi syarat tes COVID-19 pra-pelayaran wajib

Cunard ngeculake syarat tes COVID-19 pra-pelayaran wajib
Cunard ngeculake syarat tes COVID-19 pra-pelayaran wajib
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit 6 September, tes mandiri sadurunge lelungan bakal diganti saka "wajib" dadi "disaranake banget" kanggo tamu sing wis divaksinasi.

Cunard dina iki ngumumake protokol lan pedoman Covid-19 sing dianyari, kanthi syarat tes pra-lelungan sing disesuaikan.

Wiwit Selasa, 6 September 2022, tes mandiri sadurunge lelungan bakal diganti saka "wajib" dadi "disaranake banget" kanggo tamu sing wis divaksinasi ing mayoritas pelayaran.

Mung tamu sing lelayaran ing rute sing luwih suwe lan luwih rumit sing kudu duwe tes antigen utawa PCR sing diamati utawa langsung kanthi sertifikat pas kanggo lelungan sadurunge budhal. Iki kalebu sawetara pelayaran 16 bengi utawa luwih lan pelayaran tartamtu liyane.

Pedoman anyar iki ditrapake kanggo kabeh cunard itineraries lelayaran saka Southampton, Inggris, lan kabeh titik departure liyane, kajaba negara ngendi peraturan pemerintah lan protokol bisa beda-beda kalebu Kanada lan Australia.

"Protokol sing dianyari iki nggambarake lingkungan saiki ing saindenging jagad lan nalika unsur-unsur penting tartamtu wis santai, komitmen kita kanggo nglindhungi kesehatan lan kesejahteraan kabeh tamu, kru lan komunitas sing kita kunjungi tetep dadi pertimbangan sing terus-terusan lan penting," ujare Matt Gleaves, wakil. presiden, Komersial, Amerika Utara lan Australasia. "Dheweke uga mesthekake yen gampang njelajah tetep dadi prioritas lan kabeh tamu saka kabeh umur bisa seneng lelungan kanthi pilihan panedhaan, istirahat lan eksplorasi sing ora ana tandhingane lan tingkat layanan sing ora cocog kanthi regane dhuwit sing luar biasa."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Persyaratan pas bakal disampekno kanggo kabeh tamu ing amarga karo nganyari paling anyar ing www.cunard.com saka awal September.

Kabeh pedoman lan protokol sing dianyari tundhuk karo peraturan lokal babagan homeport lan tujuan sing ditrapake.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...