Warta cepet USA

Cunard nglaporake Dina Pemesanan Paling Sibuk sajrone Dasawarsa 

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Musim prawan ing kapal anyar Ratu Anne nuduhake panjaluk Cunard ing tingkat rekor

Garis pelayaran mewah Cunard wis nglaporake manawa dina pisanan pesenan kanggo kapal anyar Ratu Anne mbuktekake dina pesenan paling sibuk sajrone dasawarsa.

Pelayaran sepisanan, pelayaran pitung wengi saka Southampton budhal tanggal 4 Januari 2024, wis adol lan panjaluk Princess & Queens Grill Suites mbuktekake kuwat banget ing saben 10 pelayaran anyar sing diterbitake.

Dina pisanan dodolan nuduhake kekuwatan permintaan sing luar biasa kanggo kapal anyar kita lan merek Cunard ana ing tingkat rekor.tweet iki

 "Wiwit kita wiwit mbukak rincian kapal kaping papat, reaksi Ratu Anne saka tamu lan penasihat perjalanan padha fenomenal," ujare Matt Gleaves, VP, Komersial, Amerika Utara lan Australasia, Cunard. "Dina pisanan dodolan nuduhake kekuwatan permintaan sing luar biasa kanggo kapal anyar kita lan merek Cunard ana ing tingkat rekor."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Telung wektu pesenan paling sibuk kanggo Cunard ing dasawarsa pungkasan saiki wis kedadeyan wiwit Maret 2021, kanthi peluncuran pelayaran Inggris nalika merek kasebut bali menyang layanan, peluncuran program musim panas 2023 lan saiki diluncurake program sepisanan Ratu Anne.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Cunard, utawa kanggo Book lelungan, hubungi Konsultan Travel, nelpon Cunard Line ing 1-800-728-6273 utawa ngunjungi www.cunard.com.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...