Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Education Jerman Industri Hospitality Investment Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

Sinau mutakhir ing IMEX ing Frankfurt

gambar duweni saka IMEX Frankfurt
ditulis dening Harry Johnson

"Aku percaya yen saben kita tuwuh, tim lan organisasi kita tuwuh. Organisasi ngganti saben wong." Dawn Wray saka Listening Collective ngenalake Lab Listening anyar ing IMEX ing Frankfurt. Lab, nyedhiyakake pelatihan siji-kanggo-siji, minangka bagean saka program pendidikan 150+ sing kuat.

Gratis lan mbukak kanggo kabeh, program pembelajaran IMEX nyinaoni katrampilan lan pendekatan anyar sing dibutuhake kanggo iklim bisnis sing diganti kanthi topik kalebu Pengembangan Profesional lan Upskilling; Kreativitas ing Komunikasi; Keragaman, kesetaraan, inklusi lan aksesibilitas; Inovasi lan Tech; lan Recovery Purposeful - mayoritas akreditasi dening EIC (Events Industry Council) karo TCTerms CMP lan sawetara uga CSEP (Certified Special Events Professional) disetujoni.

Komunitas, komunikasi & koneksi

Pentinge komunitas, komunikasi lan sambungan katon ing IMEX ing program pendidikan Frankfurt, kanthi akeh sesi sing njelajah cara ngetrapake supaya bisa nambah pemulihan bisnis lan pertumbuhan profesional.

"Hubungan ndhukung sukses bisnis lan acara sing kita tindakake. Nanging dadi luwih angel kanggo nuwuhake hubungan kasebut, apa maneh ketemu wong anyar, sajrone pandemi, "ujare ahli strategi hubungan profesional lan panulis Andy Lopata. Dheweke ndadekke pengalaman luwih saka 20 taun ing mbangun lan nurturing hubungan profesional antarane lokasi global lan bakal moderat sesi panel unpacking strategi konco 'Bangunan maneh bebarengan'. Acara profesional saka Farnborough International, DRPG lan Enited Business Events gabung karo Andy kanggo ngrembug peran penting hubungan sing kuat kanggo ndhukung dheweke sajrone pandemi, lan ing pemulihan bisnis.

Traci Ruble, psikoterapis lan pangadeg gerakan sambungan manungsa global, minangka advokat 'ngrungokake apik lan ngomong sing nyambung'. Dheweke mbahas toolkit sing bakal dituduhake ing sesi sinau, 'Dadi pamireng lan pamicara': "Pendengar sing apik, sing paling penting, ngerti carane ngrungokake critane wong nalika tetep tenang lan objektif. Aku bakal nuduhake taktik babagan carane bener-bener cocog karo wong liya lan nguasai taktik kanggo asil sing luwih efektif lan energizing ing karya.

Traci Ruble, Psikoterapis lan pangadeg gerakan sambungan manungsa global.

Ngatasi tantangan mangsa ngarep

Ngembangake pendekatan sing maneka warna, utamane komunitas minangka kunci kanggo nyukupi kabutuhan bisnis saiki. Mekaten atur pambagyaharja saking dhiskusi panel: Masa Depan: Peran Bhinneka Tunggal Ika kangge ngripta budaya kerja benjang. Christian Woronka, Direktur Biro Konvensi Wina & Manajemen Pasar, Biro Konvensi Wina / Dewan Pariwisata Wina, minangka salah sawijining ahli, nuduhake strategi babagan cara ngilangi stereotip lan ngaktifake keseimbangan jender, budaya lan umur minangka bagean saka macem-macem macem-macem. debat - Dheweke Tegese Bisnis.

Christian Woronka, Direktur Biro Konvensi Wina & Manajemen Pasar, Biro Konvensi Wina - Dewan Pariwisata Wina.

Data nuduhake manawa pandhemen kasebut ora kena pengaruh wanita lan profesional minoritas, mbalikke pirang-pirang taun ing bidang tenaga kerja, gaji lan keamanan kerja - nanging 60% profesional rapat ujar manawa dheweke ngalami kesulitan ngisi kerja ing sektor acara. Christian nerangake: "Keragaman luwih penting tinimbang sadurunge kanggo nggawe pendekatan lan solusi anyar lan kanggo ngrampungake tantangan ing mangsa ngarep kanthi asli."

Umume sektor bisnis wis metu saka pandemi kanthi fokus anyar babagan manajemen risiko. Michael Dominguez, CEO Associated Luxury Hotels International, gabung karo Amy Calvert, CEO Dewan Industri Acara kanggo nuduhake sumber daya lan mbantu organisasi ngembangake rencana babagan manajemen Risiko lan tugas perawatan ing jagad pasca-pandemi. Michael nerangake: "Kita ngadhepi jagad, negara, ekonomi lan industri sing lelungan ing dalan sing luwih sithik nalika kita miwiti maneh mesin dagang global." Dheweke mbongkar kepiye sektor kasebut wis owah kanthi signifikan amarga kudu ora yakin: ngerti owah-owahan prilaku kanggo industri rapat lan acara.

Michael Dominguez, CEO Associated Luxury Hotels International

Pendidikan Bepsoke kanggo asosiasi, perusahaan & agensi

IMEX ndhukung perancang acara spesialis kanthi sinau khusus kanggo asosiasi, agensi lan eksekutif perusahaan sing ditindakake sedina sadurunge pertunjukan, Senin 30 Mei.

Exclusively Corporate minangka forum para perencana perusahaan kanggo nuduhake perjuangan lan pengalaman langsung bebarengan karo sinau saka ahli ing SAP, LinkedIn, Siemens Healthineers plus mantan pemain bal-balan Liga Premier lan pelatih kinerja pola pikir.

Perencana agensi C-suite diundang kanggo mbentuk fokus Forum Direksi Agensi sing digawe bareng IMEX, milih sing paling cocog karo kabutuhan saka subyek kalebu: kesempatan wutah; piwulang sing disinaoni saka pandemi; adaptasi menyang lanskap acara diganti; tren lan teknologi sing mengaruhi strategi bisnis lan nimbang maneh opsi kepegawaian. Kapisah, Asosiasi Fokus bakal ngirim sinau lan jaringan khusus kanggo profesional asosiasi ing kabeh level. Sesi njelajah pengaruh ekonomi saka pandemi kanggo asosiasi lan nuduhake saran babagan cara ngembangake model bisnis.

"Ing iklim bisnis saiki, luwih penting tinimbang sadurunge tetep fokus nanging fleksibel uga ora nggawe asumsi. Program sinau kita wis dirancang kanggo menehi macem-macem perspektif, mbisakake prof acara ing kabeh tingkat kanggo nuduhake tantangan lan entuk manfaat saka pengalaman urip saben liyane. Carina Bauer, CEO saka IMEX Group, nuduhake strategi konco 150+ acara pendidikan ing saindhenging acara.

"Kita ngerti sumber daya sing ketat, mula kita wis ngati-ati program gratis kanggo nyedhiyakake latihan praktis lan wawasan paling anyar sing kudu ditindakake bisnis lan individu kanggo masa depan sing anyar. Kita kasurung planners, suppliers lan speaker padha remet saben menit free metu saka program kita – sing apa iku ana kanggo.

Pendidikan ing IMEX ing Frankfurt iku gratis lan mbukak kanggo kabeh. Acara kasebut ditindakake tanggal 31 Mei - 2 Juni

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...