Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Ancaman siber Rusia mundhak

ditulis dening editor

Organisasi ing saben sektor ngadhepi ancaman keamanan siber sing luwih gedhe tinimbang sadurunge. Serangan ransomware nyebabake salah siji saka telung organisasi global ing 2021, miturut IDC. Organisasi basis AS rata-rata mbuwang $2.66MM kanggo ngresiki lan nanggepi saben kedadeyan. Invasi Rusia ing Ukraina wis ngunggahake taruhan sing luwih dhuwur. Mantan Direktur CISA Christopher Krebs diterangake cyberthreat Rusia minangka "utamane munggah pangkat saiki" amarga Putin wis nuduhake dheweke gelem nglintasi garis abang Western dening invading Ukraina.            

Amarga kahanan saiki, lan mundhake aktivitas cyberwarfare sing didhukung lan didanai dening Layanan Intelijen Luar Negeri Rusia (FSB), organisasi ing kabeh sektor infrastruktur kritis 16 kudu disiapake kanggo ngurangi risiko serangan cyber lan dampak saka kompromi. 16 sektor infrastruktur kritis kalebu macem-macem organisasi sektor swasta sing diandelake saben dinane warga AS kanggo safety, kesehatan, keamanan, lan kesejahteraan ekonomi (contone, rumah sakit, bank, pabrik perawatan banyu, pipa minyak lan gas, transportasi umum. sistem, sekolah, pabrik pangan, lan liya-liyane). Ing Uni Eropa, Directive 2008/114/EC nemtokake perusahaan Infrastruktur Kritis minangka sing melu siklus urip produksi energi (lenga, jurang, listrik) lan perusahaan transportasi (transportasi dalan, rel, udara, pengiriman, feri).

Kanggo mbantu organisasi sing penting banget iki ing AS lan organisasi mitra ing Uni Eropa njupuk pendekatan proaktif kanggo pertahanan cyber sajrone wektu kritis iki, Hyperproof wis milih kanggo nawakake piranti lunak operasi kepatuhan (kalebu ndhaptar risiko) kanthi gratis sajrone setaun. . Kanthi piranti lunak operasi kepatuhan intuisi Hyperproof, organisasi bakal bisa:

• Lacak kabeh risiko ing tengah lan entuk visibilitas langsung babagan risiko lan pengaruhe.

• Ngleksanakake kontrol keamanan adhedhasar standar emas pedoman keamanan kanggo ngatur risiko cyber - NIST Cybersecurity Framework

• Nduwe papan siji kanggo gampang ngatur kabeh kontrol kritis kanthi terus-terusan lan validasi efektifitas kontrol kasebut kanthi otomatisasi (pangumpulan bukti lan uji coba), alur kerja, tandha, lan fitur analytics ing Hyperproof

"Ing Hyperproof, kita pengin nindakake apa sing kita bisa kanggo mbantu organisasi kritis iki njaga postur pertahanan cyber - supaya bisa slamet saka serangan cyber lan tetep operasional. Kemungkinan, umume organisasi bisa kanthi cepet ngenali sawetara tumindak langsung kanggo nyuda permukaan serangan, nanging bisa uga ora duwe gambaran lengkap babagan permukaan serangan utawa ancaman sing wis ana ing sistem, "ujare Matt Lehto, Kepala Pertumbuhan Hyperproof. .

"Kanthi nyedhiyakake Hyperproof, muga-muga organisasi bisa entuk visibilitas sing luwih apik babagan risiko lan kontrol keamanan - lan luwih gampang nindakake pakaryan sing dibutuhake kanggo ngesyahke postur keamanan."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...