Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality India Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Karnataka Tourism Road Show hit amba

LR - Pak K. Vijay Mohan, Presiden, Asosiasi Tours & Travels Andhra, Pak Ravi Rai, General Manager, Novotel Varuna Beach, Pak Shivakumar, General Manager (Admin), Karnataka State Tourism Development Corporation, Mrs Indiramma BG , General Manager (Keuangan), Karnataka State Tourism Development Corporation, Mr. Kumar, Sekretaris, Tours & Travels Association of Andhra - gambar duweni saka KSTDC

Dinas Pariwisata Karnataka lan Karnataka State Tourism Development Corporation Ltd. (KSTDC) nganakake Roadshow Pariwisata Karnataka.

Kanthi tujuan kanggo nambah footfalls domestik saka Telangana Departemen Pariwisata, Pemerintah Karnataka bebarengan karo Karnataka State Tourism Development Corporation Ltd. (KSTDC) ngatur Roadshow ing The Novotel Visakhapatnam Varun Beach kene kanggo promosi panggonan wisata, hotel, resorts, homestays lan panyedhiya layanan saka Karnataka antarane wong Visakhapatnam.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...