Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Dampak Langgeng saka COVID Long

ditulis dening editor

Departemen Kesehatan St. Mary's County (SMCHD) lan WellCheck wis kerja sama kanggo nemtokake dampak saka kondisi pasca-COVID (uga dikenal minangka "Long COVID") ing warga St. Mary's County. Anggota komunitas sing sadurunge wis didiagnosis COVID-19 dijaluk ngrampungake survey anonim kanthi ringkes ing platform WellCheck sing cocog karo HIPAA. Asil bakal mbantu ngandhani pangembangan layanan kesehatan lokal lan sumber daya komunitas liyane kanggo ngatasi kahanan pasca-COVID.

Sanajan umume wong sing nandhang COVID-19 saya apik, sawetara wong ngalami kahanan pasca COVID. Kahanan pasca-COVID kalebu masalah kesehatan anyar utawa sing isih dialami wong pirang-pirang minggu sawise kena infeksi virus COVID-19. Malah wong sing nandhang infeksi COVID-19 sing entheng utawa asimtomatik bisa ngalami kondhisi pasca-COVID.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan kahanan pasca-COVID lan melu ing survey anonim singkat iki, bukak: smchd.org/post-covid

"Nalika kita luwih fokus ing marasake awakmu lan pulih saka pandemi iki, kita pengin nggawe manawa anggota komunitas duwe akses menyang sumber daya sing dibutuhake kanggo ngatasi kahanan pasca-COVID," ujare Dr. Meena Brewster, Petugas Kesehatan Kabupaten St. "Kita matur nuwun kanggo kemitraan karo WellCheck sing bakal mbantu kita luwih ngerti kabutuhan lokal lan ngembangake layanan dhukungan kesehatan kanggo anggota komunitas kita."

"Nggarap SMCHD kanggo nyedhiyakake anggota komunitas kanthi cara sing fleksibel lan aman kanggo nuduhake informasi sing ana hubungane karo efek saka Long COVID sing ora ana regane," Pak Christopher Nickerson, CEO lan Managing Partner WellCheck. "Survei sing didorong komunitas iki bakal nyedhiyakake data wektu nyata lan wawasan sing migunani kanggo departemen kesehatan."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...