Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Data Anyar babagan Terapi Tumor Padat

ditulis dening editor

Oncolytics Biotech® Inc. dina iki ngumumake publikasi data praklinis sing nuduhake aktivitas anti-kanker sinergis saka pelareorep sing digabungake karo terapi sel T reseptor antigen chimeric (CAR) ing tumor padat. Makalah kasebut kanthi irah-irahan "Ekspansi sing dimediasi virus onkolitik saka sel T CAR dual-spesifik ningkatake khasiat tumrap tumor padhet ing tikus," diterbitake ing Science Translational Medicine kanthi kolaborasi karo peneliti ing sawetara institusi bergengsi, kalebu Klinik Mayo lan Universitas Duke. Link menyang kertas bisa ditemokake kanthi ngeklik kene.

"Duwe asil kasebut diterbitake ing jurnal sing duwe pengaruh dhuwur nyedhiyakake validasi eksternal sing penting babagan pentinge," ujare Thomas Heineman, MD, Ph.D., Kepala Petugas Medis Oncolytics Biotech Inc. "Nalika sel T CAR wis ngasilake jangka panjang. tamba ing malignancies hematologic1, tumor immunosuppressive microenvironments (TMEs) saka kanker organ padhet nganti saiki mbatesi khasiat ing indikasi iki. Pelareorep wis bola-bali ditampilake kanggo mbalikke TMEs immunosuppressive, lan ing publikasi saiki pelareorep ditampilake kanggo ngaktifake efektifitas sel T CAR ing macem-macem model tumor padat murine. Iki minangka temuan sing kuat, yen diterjemahake menyang klinik, bisa ningkatake prognosis pasien kanthi macem-macem kanker sing umum banget kanthi menehi pilihan perawatan sing anyar lan duweni potensi awet. Kanthi nuduhake kemampuan kanggo nambah ketekunan sel T, nyuda uwal antigen, lan ngatasi TME tumor padhet sing tantangan, inklusi pelareorep ngatasi telung pamblokiran dalan sing paling tantangan kanggo terapi CAR T sing efektif.

Andrew de Guttadauro, Presiden Oncolytics Biotech AS lan Kepala Pengembangan Bisnis Global, nambahake, "Sanajan ngowahi revolusi perawatan kanker tartamtu lan ngluwihi dodolan milyar dolar taun kepungkur, terapi CAR T saiki mung nglayani subset cilik pasien sing nandhang hematologis. malignancies. Kanthi asil paling anyar iki, saiki kita duwe bukti praklinis sing kuat manawa pelareorep bisa mbukak kunci total terapi CAR T kanthi ngembangake potensial komersial menyang pasar pasien kanker sing luwih gedhe sing nandhang tumor padhet.

Pasinaon praklinis sing diterbitake ing koran kasebut ngevaluasi ketekunan lan khasiat sel T CAR sing dimuat pelareorep ("CAR/Pela therapy") ing pirang-pirang model tumor padat murine. Efek gabungan saka terapi CAR / Pela karo dosis pelareorep intravena sabanjure ("pelareorep boost") uga diselidiki. Data utama lan kesimpulan saka makalah kasebut kalebu:

• Kegigihan lan aktivitas anti-kanker sel T CAR saya apik banget nalika dimuat karo pelareorep. Dibandhingake karo salah siji perawatan, perawatan karo terapi CAR / Pela nyebabake keuntungan kaslametané sing signifikan sacara statistik ing model kanker kulit lan otak murine.

• Terapi CAR / Pela sing diikuti dening dorongan pelareorep mimpin kanggo ningkatake khasiat ing model kanker kulit lan otak murine lan obat tumor ing> 80% tikus sing diobati ing saben model.

• Loading sel T CAR karo pelareoep mimpin kanggo nambah penargetan sel kanker lan nyegah antigen uwal in vivo dening ngasilaken sel T CAR karo specificity dual sing target antigen dirancang lan antigen reseptor sel T native. Asil kasebut nuduhake yen terapi CAR/Pela bisa menehi mupangat terapeutik sing luwih tahan tinimbang perawatan karo sel T CAR wae.

Dr Matt Coffey, Presiden lan Chief Executive Officer Oncolytics Biotech Inc. lan co-penulis saka makalah komentar, "Asil sing nyenengake iki minangka conto sing apik babagan carane kita nggunakake kolaborasi karo pimpinan opini utama lan lembaga riset utama kanggo nggedhekake potensi pelareorep. pengaruh terapeutik. Iki ngidini kita tetep fokus ing program kanker payudara utama, sing nuduhake kepiye kemampuan pelareorep kanggo ningkatake infiltrasi sel T tumor nyebabake sinergi karo inhibitor checkpoint ing klinik kasebut. Temuan preclinical sing mentas diterbitake iki nuduhake keuntungan sinergis pelareorep ngluwihi inhibitor checkpoint lan nyorot kesempatan kanggo nambah populasi pasien sing bisa ditangani. Nalika kita ngupayakake kesempatan iki maju, kita pengin nggunakake hubungan karo mitra akademik utawa industri supaya bisa terus ngetrapake tujuan klinis lan perusahaan kanthi efisien.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...