Award Winning Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Jerman Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Pitakonan News wong tanggung jawab Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan

Black Forest Highlands dijenengi 'Destinasi Wisata Lestari'

Black Forest Highlands dijenengi 'Destinasi Wisata Lestari'
Black Forest Highlands dijenengi 'Destinasi Wisata Lestari'
ditulis dening Max Haberstroh

Ambegan nglawan kabeh rintangan, pengunjung seneng karo kenyamanan kaya e-car, e-biking, lan transportasi umum gratis.

Black Forest Highlands wis dianugerahi maneh minangka 'tujuan lelungan sing lestari', tandha khas sing wiwit taun 2016 wis nyedhiyakake wilayah ing sekitar Feldberg (1493 m, 4898 kaki) lan penghargaan terus-terusan Lake Titisee kanggo upaya lingkungan. Kanthi audit ekstensif saben telung taun, Negara Baden-Württemberg wis nggawe sistem sertifikasi kanggo tujuan unik ing negara-negara Jerman. Lan asil kasebut minangka kahanan win-win sing luar biasa kanggo pengunjung, host, lan alam.

Ambegan nglawan kabeh rintangan, pengunjung seneng karo kenyamanan kaya e-car, e-biking, lan panggunaan transportasi umum gratis. Nalika apartemen desain, sing diarani 'Kuckucksnester', nyedhiyakake rasa dianyari dadi akomodasi nyaman kanthi gaya regional sing asli, ana 'Kuckucksstuben' - restoran sing fokus ing kuliner deso kanggo nyenengake napsu sawise hiking utawa sepedaan sing nyenengake, lan - nganti saiki. adoh minangka panginten bisa koyone ing panas saiki panas - katerangan ing adiluhung Ravenna Gorge pasar Natal powered by energi dianyari minangka acara liyane - solar-powered utawa diwenehake dening angin, banyu, kayu lan biogas.  

Ora perlu dikandhakake, Asosiasi Pariwisata Black Forest Highlands minangka promotor Travel & Pariwisata regional bangga amarga wis sukses ngetrapake komitmen akeh mitra kanggo tanggung jawab ekologis, ekonomi lan sosial. Kerjasama lintas sektor nduweni peran penting: Dewan Pariwisata didhukung dening sektor perhotelan lan pertanian, manajemen alas, transportasi umum lan kabijakan. Pak Thorsten Rudolph, CEO indefatigable Papan, nemtokke ing langkah konkrit kanggo bantuan ngemot owah-owahan iklim, ngedol produk regional, lan sensitize loro pengunjung lan sarwa dumadi - syarat sing regane ora bisa overestimated utamané ing kaping turbulensi politik lan ekonomi lan lingkungan lan sosial ageng. tantangan.

Ing wawancara anyar karo Max Haberstroh, penulis e-TN, Thorsten Rudolph ngumumake manawa dheweke lan timnya wis ngerti pratandha wektu wis owah - lan kepiye cara mikir sing paling apik kanggo ngadhepi tantangan saiki lan ing mangsa ngarep.

  1. e-TN: Kepiye cara ngevaluasi efek COVID-19, babagan pangembangan pariwisata, staf - lan kepiye langkah-langkah pencegahan nglawan kenaikan pandemik anyar?

Thorsten Rudolph: Kita duwe kesalahan serius, kerja sing cendhak, kantor ing omah sebagian, mobilitas sing diwatesi - nanging ora ana infeksi COVID. Tetep karyawan ing proyek iku angel. Nanging, aku seneng ngomong yen kita bisa njaga pembayaran gaji, mula ora ana PHK, ora ana pembatalan kerja. - Sajrone sasi puncak pandemi, kita meh ngandelake pariwisata domestik, ditambah sawetara pengunjung saka negara tetangga, meh ora ana wong manca. - Kanthi ancaman pandemi sing suda, iki wis owah: Wong manca bali, langkah demi langkah, mung pengunjung saka Asia sing isih ilang. Taun ngarep kita bakal tekan tingkat pra-Covid, kita mikir, utamane amarga upaya kanggo nambah layanan ing kahanan kritis. Sanajan ora ana kunci sing katon, ana uga sing ora bisa ditindakake kaya inflasi, perang Ukraina, kekurangan tenaga kerja sing trampil - patang nganti enem yuta buruh ilang! Latihan lan latihan lanjut minangka kunci kanggo slamet!

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  • e-TN: Apa COVID-19 duwe pengaruh marang syarat kelestarian, pernyataan misi/visi lan strategi, bisnis operasional, mobilitas lan aspek globalisasi vs pembangunan lokal?

Thorsten Rudolph: Kita ora ngganti sikap kelestarian, utawa prinsip wirausaha utawa pernyataan misi, utamane ora fokus ing keasliane. Layanan kita nyata, lan tim kita tumindak langsung, mudhun-kanggo-bumi lan pancen ora ana avatar! — Mesthi wae, kita kerja ing kahanan global, mobilitas dadi 'e' kaya drive listrik lan ramah lingkungan ing jejere (bus antar-jemput nganggo e-driven), lan digitalisasi mbantu akeh babagan solusi khusus kanggo supplier, kanggo Internet lan kantor omah. Nyatane, Internet cepet iku penting, utamane ing deso.

  •  e-TN: Kepiye babagan pengaruh perang Ukraina lan akibate ing pariwisata ing Black Forest Highlands, babagan pengungsi lan lapangan kerja lan integrasi?

Thorsten Rudolph: Ora ana aliran pengungsi sing teka saka Ukraina, lan turis saka Rusia wis ilang. Nanging kita butuh tenaga kerja sing luwih trampil saka luar negeri, kaya Swiss, Austria, Prancis lan kenapa ora Eropa Timur? - Saka Ukraina, mesthi! 

  • e-TN: Apa sampeyan ngerti babagan owah-owahan prioritas utawa malah mentalitas babagan wong sing seneng lelungan babagan perencanaan lan perjalanan?

Thorsten Rudolph: Ya, ana efek amarga alangan wikan lan faktual: Ana carelessness tartamtu, virtues kaya akuntabilitas lan seriousness katon sirna adoh - kanggo detriment saka kualitas layanan lan karo impact ing safety lan karesikan umum! Dadi, kita sijine sing diarani 'dina reresik' ing agenda pemasaran lan promosi pariwisata internal. Mesthi, aku kantun andhap asor sadurungé paling lelungan digunakake kanggo nuduhake, sing wis musna! Wong-wong wis dadi kurang sabar lan luwih jengkel, malah sok-sok.

  • e-TN: Apa sampeyan wis njupuk langkah nglawan 'overtourism', utawa menyang cara sing apik kanggo nargetake pengunjung, umpamane?

Thorsten Rudolph: Wisata ing kene biasane diwatesi kanggo pengunjung awan, pariwisata sewengi ora peduli. Pengunjung dina iku wong sing lelungan. Bebarengan karo rekreasi lokal, padha nggawe jinis wisata massal sing ora kita senengi. Gagasan kanggo nuntut ragad mlebu katon nggodho, amarga pengunjung seneng infrastruktur lan warisan alam. Ana conto ing Venice lan AS - Salajengipun, kita bakal nggedhekake fokus kanggo nargetake pengunjung sing pengin ditampa, tinimbang nyebar pesen sing kalebu kabeh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Max Haberstroh

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...