Kabar Kawat

Daytona CLASH Endurance: Teka Dina Taun Anyar

ditulis dening editor

Kanggo taun kaping pindho berturut-turut, NBC bakal ngetokake acara triatlon CLASH Endurance Daytona sing ditindakake ing Daytona International Speedway™ tanggal 3-5 Desember 2021.

Siaran pertama acara profesional ditayangake sawetara dina sawise acara kasebut ing NBCSN Kamis, 9 Desember 2021 jam 6:00 pm EST. Acara kapindho ditayangke ing NBCSN ing Kamis, 16 Desember 2021 jam 8:00 EST. Saliyane loro siaran nasional iki, saluran NBC Network uga bakal nggawe CLASH Endurance Daytona Triathlon kasedhiya kanggo pamirsa sing luwih gedhe, nuduhake acara kasebut kanggo pamirsa ing Dina Taun Anyar, 1 Januari 2022 jam 5 sore EST. Iki ngidini wong-wong sing nyetel saka pesisir wétan nganti pesisir kulon kesempatan kanggo nonton bebarengan. 

Penggemar olahraga internasional saka Timur Tengah nganti Australia uga bisa mriksa siaran kanthi luwih saka 135 wilayah/wilayah ing luar negeri sing nyiarake acara sing padha kaya sing katon ing NBC. Kanthi mitra media 18 ing saindenging jagad, CLASH Endurance seneng banget nuduhake acara sing nyenengake iki ing pasar kayata: Belgia, Brazil, Pan Asia, Afrika Selatan, Singapura lan Kanada.

Surak ing lapangan profesional luar biasa sing kasusun saka akeh Juara Donya, medali Emas Olimpiade lan mung akeh olahraga paling apik nalika padha perang ing DAYTONA Distance® ing Daytona International Speedway kanggo $100K hadiah dompet lan menang judhul! Rungokake kepiye salah sawijining pro nandhang kedadeyan cedhak-mati sing umume ora bakal slamet lan terus diilhami dening atlit klompok umur saka kabeh level lan kemampuan atletik. Akhir minggu acara bakal kalebu peserta saka umur enom kanggo 86-taun-muda karo sawetara saingan njupuk ing acara minangka kulawarga nuduhake keuntungan penting saka gaya urip aktif ing awal. Sinau saka dokter olahraga kondhang lan penulis paling laris, Dr. Jordan Metzl, amarga dheweke nuduhake tips gaya urip aktif kanggo para pejuang akhir minggu menyang sing saingan ing tingkat paling dhuwur.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...