Belgium negara | wilayah Tujuan News Keslametan teror News Wire Plancongan

Serangan Mobil Agawe ing Karnaval Belgia

Sumber Twitter
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Iki minangka acara sing nyenengake ing jagad sing stres lan sedhih. Strépy-Bracquegnies kuwi sawijining désa ing Wallonia lan sawijining distrik ing kotamadya La Louvière, dumunung ing provinsi Hainaut, Belgia. Kutha iki udakara 40 km saka ibukutha Belgia Brussels.

Nalika surak-surak ing karnaval lokal sing misuwur, sawise watesan COVID dicabut, 5 wong tiwas, 12 tatu kritis lan paling ora ana 20 wong sing tatu.

A mobil, mesthine dioyak dening polisi mbanting menyang karnaval akeh lan surak-surak dadi gupuh ing dina Minggu esuk.

Ditabrak montor sing ngebut dadi agawe.

Walikota kutha kasebut, Jacques Gobert ngandhani radio RTBF: "Mobil nyopir saka mburi kanthi kacepetan dhuwur. Kita duwe sawetara lusin sing tatu lan sayangé sawetara wong sing tiwas.

Sedhih banget, wong-wong padha duwe wektu kanggo nindakake persiapan kanggo pertunjukan karnaval ing kutha Belgia. #Strépy- Bracquegnies, #Belalon, nalika wong ing mobil plowed dalan liwat wong.

Sumber: Twitter

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar