Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Pernyataan Pers Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Delta: $2 milyar arus kas gratis lan bathi ing H1 2022

Delta: $2 milyar arus kas gratis lan bathi ing H1 2022
CEO Delta Air Lines Ed Bastian
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo kuartal September, Delta ngarepake margin operasi sing diatur saka 11 nganti 13%, ndhukung prospek kanggo entuk bathi taun lengkap.

Delta Air Lines dina Rebo nglaporake asil finansial kanggo kuartal Juni 2022 lan menehi prospek kanggo kuartal September 2022. Sorotan asil kuartal Juni 2022, kalebu GAAP lan metrik sing wis diatur, bisa ditemokake ing ngisor iki.

"Aku pengin matur nuwun marang kabeh tim kanggo karya sing luar biasa sajrone lingkungan operasi sing tantangan kanggo industri nalika kita kerja kanggo mulihake keandalan sing paling apik ing kelas. Kinerja sing ditambah karo panjaluk sing kuat nyebabake aliran awis gratis udakara $ 2 milyar uga bathi ing separo pisanan taun, lan kita entuk bathi, menehi tandha tonggak sejarah sing apik kanggo masarakat, "ujare Delta Air Lines CEO Ed Bastian.

"Kanggo kuartal September, kita ngarepake margin operasi sing diatur saka 11 nganti 13 persen, ndhukung prospek kanggo entuk bathi taun lengkap."

JUNE QUARTER 2022 GAAP FINANCIAL RESULTS

  • Pendapatan operasional $13.8 milyar
  • Pendapatan operasional $1.5 milyar kanthi margin operasi 11%
  • Pangentukan saben saham $1.15
  • Arus kas operasi $2.5 milyar
  • Total utang lan kewajiban sewa keuangan $ 24.8 milyar

KWARTA JUNI 2022 ASILE FINANCIAL YANG DIBUAT 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  • Pendapatan operasional $12.3 milyar, pulih 99% dibandhingake kuartal Juni 2019 kanthi pemulihan kapasitas 82%
  • Pendapatan operasional $1.4 milyar kanthi margin operasi 11.7%, kuartal kaping pindho margine kaping pindho wiwit 2019
  • Pangentukan saben saham $1.44
  • Arus kas gratis $ 1.6 milyar sawise nandur modal $ 864 yuta ing bisnis kasebut
  • Pembayaran utang lan kewajiban sewa keuangan $ 1.0 milyar
  • Likuiditas $ 13.6 milyar lan utang net sing disetel $ 19.6 milyar

Delta Air Lines, Inc., biasane diarani Delta, minangka salah sawijining maskapai penerbangan utama ing Amerika Serikat lan operator warisan.

Salah sawijining maskapai paling tuwa ing donya sing beroperasi, Delta kantor pusat ing Atlanta, Georgia.

Maskapai iki, bebarengan karo anak perusahaan lan afiliasi regional, kalebu Delta Connection, ngoperasikake luwih saka 5,400 penerbangan saben dina lan nglayani 325 tujuan ing 52 negara ing enem bawana.

Delta minangka anggota pendiri aliansi maskapai SkyTeam.

Delta wis sangang hub, karo Atlanta sing paling gedhé ing syarat-syarat total penumpang lan nomer budhal.

Iki minangka peringkat nomer loro ing antarane maskapai paling gedhe ing donya kanthi jumlah penumpang sing dijadwalake, jumlah penumpang-kilometer sing diterbangake, lan ukuran armada. Iku peringkat 69th ing Fortune 500.

Slogan perusahaan yaiku "Terus Climbing."

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...