Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Afghanistan Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Pelayaran Tujuan Pariwisata Eropa Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan teror Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Departemen Luar Negeri ngetokake tandha perjalanan kanggo warga AS ing luar negeri

Departemen Luar Negeri ngetokake tandha perjalanan kanggo warga AS ing luar negeri
Departemen Luar Negeri ngetokake tandha perjalanan kanggo warga AS ing luar negeri
ditulis dening Harry Johnson

Warga Amerika Serikat ing saindenging jagad bisa ngalami kekerasan lan ancaman serangan teroris

Departemen Luar Negeri Amerika Serikat, ing buletin Waspada Sedunia paling anyar, ngelingake Amerika ing saindenging jagad yen "informasi saiki nuduhake manawa organisasi teroris terus ngrancang serangan teroris marang kepentingan AS ing pirang-pirang wilayah ing ndonya."

Miturut Departemen Luar Negeri, warga AS ing saindenging jagad bisa ngalami kekerasan lan ancaman serangan teroris.

Peringatan pemerintah AS muncul sawise serangan drone Amerika ing Afghanistan sing mateni pimpinan Al Qaeda lan penerus Osama Bin Laden Ayman al-Zawahiri, sing ana ing 22 paling ndhuwur teroris FBI sing paling dikarepake wiwit Oktober 2001 lan dipercaya minangka salah sawijining dalang konco serangan 9/11 ing AS.

The Departemen Negara Amerika Serikat wis ngelingake yen pati al-Zawahiri nyebabake "potensi sing luwih dhuwur kanggo kekerasan anti-Amerika" amarga al Qaeda lan organisasi teroris liyane bisa kepeksa nanggapi pembunuhan kasebut.

Tandha kasebut menehi saran marang warga AS ing luar negeri supaya mriksa situs web Departemen Luar Negeri kanggo menehi saran lelungan, nonton warta lokal supaya tetep anyar karo acara saiki, lan tetep kontak karo kedutaan lan konsulat AS ing negara sing dituju.

Wisatawan Amerika uga wis dielingake manawa fasilitas AS ing luar negeri bisa "tutup sementara utawa nundha layanan umum" amarga ana ancaman lan kahanan keamanan.

"Amarga serangan teroris asring kedadeyan tanpa peringatan, warga AS disaranake kanggo njaga tingkat kewaspadaan sing dhuwur lan nindakake kesadaran situasional sing apik nalika lelungan ing luar negeri," Departemen Luar Negeri ngelingake.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...