Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Guam News Press Release Pariwisata

Desa Inalåhan entuk manfaat saka proyek Gelombang Warna GVB

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB), kanthi kemitraan karo kantor walikota Inalåhan, ngumumake rampunge mural anyar sing dicet dening papat seniman Korea sing kondhang.

Minangka bagéan saka Biro Pengunjung Guam Proyek Gelombang Warna Guam, para seniman ditugasake njupuk ikonografi desa kidul lan menehi interpretasi kanthi gaya seni sing unik. Mural kasebut ana ing jejere toko Papa Niyok lan nggambarake satwa alam Guam, budaya CHamoru, lan kampanye pemasaran GVB saiki ing Korea — #GuamAgain.

Seniman Korea kerja bareng karo Kantor Walikota kanggo ngrampungake mural anyar.

"We are bangga karo karya seniman bakat iki wis rampung kanggo beautify Inalåhan lan matur nuwun Walikota Chargualaf kanggo nuduhake sawetara Hospitality kidul," ngandika GVB Presiden & CEO Carl TC Gutierrez.

"Jenis-jinis kemitraan iki ndadekake apa sing ditindakake pariwisata kanggo pulo lan pasar sumber kita. Proyek mural minangka conto sing sampurna babagan carane pengunjung diilhami dening budaya lokal lan kepiye komunitas bisa nampani kanthi tangan terbuka.

 Baris ndhuwur (LR) - Kim Gun Joo, artis; Ms. Lee Min Kyung, artis; Anthony P. Chargualaf, walikota Inalåhan; Soijin Park, Koordinator Penjualan & Pemasaran GVB Korea; Lee Sool, artis; lan Cho Yeonji, asisten. Baris ngisor (LR) - Lee Kyung Min, asisten; Lee Minji, asisten; Lee Jaeho, artis; lan Kim Ji Won, asisten.

"Wong Inalåhan matur nuwun kanggo GVB lan seniman Korea. Kita wis kerja keras kanggo njaga karesikan desa lan siap kanggo promosi pariwisata ing sisih kidul. Proyek iki nambahake titik kapentingan liyane kanggo saben wong sing kita tampi.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kita matur nuwun marang GVB kanggo ndhukung walikota lan desa lan ngarepake luwih akeh proyek sing ningkatake kidul, "ujare Walikota Inalåhan Tony Chargualaf.

Sawise Guam Eco Wave ing 2018 lan saiki Guam Color Wave ing 2022, GVB ngarep-arep bisa terus kolaborasi karo seniman kanggo nggawe papan foto anyar kanggo pengunjung lan ningkatake pertukaran budaya antarane Guam lan Korea Selatan.

Babagan para seniman

Papat seniman Korea sing digawa GVB menyang Guam kabeh asale saka macem-macem latar mburi lan praktik seni. Pak Kim Gun Joo, seniman layar sutra sing nglukis platform nyilem kolam Inalåhan ing taun 2018, nglukis mural liyane sing nggambarake rel Guam utawa Ko'ko' endemik bebarengan karo gambar Guam sing apik lan ucapan "Selamat Datang di Inalåhan." Lee Min Kyung minangka seniman ilustrasi sing kerja sama karo sawetara merek konsumen. Mural dheweke ing werna padhang lan padhang kalebu kingfisher utawa sihek lokal. Lee Seul minangka pelukis tangan lan direktur seni sing misuwur amarga kolaborasi sadurunge karo Naver lan desain album artis K-pop. Dheweke nggunakake gaya kartun aneh kanggo nggambarake urip pulo sing apik ing mural Inalåhan. Lan sing pungkasan, Pak Lee Jae Ho minangka seniman pop kolase kanthi spesialisasi ing karya seni sing jelas. Dheweke nggunakake gaya piktograf kanggo nggambarake Kepala Gadao sing legendaris.

Tindakake artis ing Instagram - Kim Gun Joo (@gjdrawing), Lee Min Kyung (@drawingmary), Lee Seul (@275c_life), lan Lee Jae Ho (@slowslowyislow).

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...