Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Education Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Papan Pamrentahan Anyar ditunjuk kanggo Akademi Pariwisata Seychelles

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

The Seychelles Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Sylvestre Radegonde, wis milih dewan anyar kanggo Akademi Pariwisata Seychelles (STA).

Minangka mandat ing bagean 16 saka Piagam STA, Board of Governance anyar bakal samesthine kanggo maringi pitutur manajemen sekolah menyang forging lan ngleksanakake rencana strategis lan uga menehi saran ing internal workings saka akademi.

Papan sing mentas diangkat bakal dipimpin dening Pak Dereck Barbe.

Pak Guillaume Albert bakal dadi wakil ketua, lan Ibu Kethleen Harrison, diangkat dadi sekretaris.

Enem anggota liyane sing nyusun dewan kasebut minangka profesional sing kerja bareng karo industri pariwisata, yaiku Pak André Borg, Ibu Phyllis Padayachy, Pak Guy Morel, Pak Lucas D'Offay, Pak Serge Robert lan Ibu Rosemary Monthy.

Istilah anyar Pariwisata Seychelles Papan Akademi langsung ditrapake lan suwene telung taun.

Tujuan STA yaiku:

  • Ningkatake kualitas lan standar pelatihan sing ditawakake kanggo siswa pra-layanan lan personel ing layanan saka industri Pariwisata.
  • Nyedhiyakake pangembangan profesional lan kesempatan latihan kanggo kabeh staf supaya bisa nambah kualitas lan standar babagan peran lan tanggung jawab saiki lan mbesuk ing akademi.
  • Motivasi lan njaga kabeh staf liwat saling percaya lan ngormati, kasedhiyan kesempatan lan insentif kanggo pangembangan profesional, sinau lan kemajuan karir.
  • Nganyarke fasilitas lan prasarana ing akademi kanthi selaras karo misi lan visi akademi, norma lan standar internasional lan nimbang kabutuhan industri pariwisata Seychelles saiki lan mbesuk.
  • Sesambungan karo lan entuk dhukungan saka kabeh mitra kalebu pamrentah Seychelles liwat Kamentrian Pariwisata lan Dewan Pariwisata Seychelles (STB) lan sektor swasta kanggo ndhukung misi, visi lan tujuan strategis akademi.
  • Priksa manawa dana lan sumber daya liyane sing kasedhiya liwat anggaran taunan lan sumber liyane dikelola kanthi efektif lan lestari kanggo ndhukung misi, visi lan tujuan strategis akademi.
  • Diversifikasi lan ngembangake macem-macem program latihan pra-layanan lan ing-layanan sing ditawakake ing akademi liwat upaya kolaborasi lan kemitraan sing tetep karo mitra lokal lan internasional akademi.
  • Narik lan nawarake kesempatan latihan pra-layanan lan ing-layanan siswa internasional ing akademi kasebut.
  • Nggawe kemitraan sing kuat karo komunitas lan melu kegiatan lan inisiatif kanggo kemajuan pariwisata ing Seychelles.
  • Ngembangake struktur organisasi lan budaya sing bakal dikuatake kanggo nyurung pertumbuhan kualitas menyang masa depan sing luwih lestari kanggo akademi kasebut.

   

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...