Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan

Yayasan Sandals Nguatake Tanggap Darurat Karibia

gambar duweni saka Sandals Foundation

Yayasan Sandals bubar kerja sama karo Komite Aksi Darurat Pemuda kanggo menehi latihan tanggap darurat komunitas sing sukses.

Ngirim Pelatihan Tanggap Bencana kanggo Ngembangake Ketahanan ing Komunitas lan Usaha Cilik

Operator bisnis cilik lan meh 300 warga disiapake kanggo mbangun kapasitas ing kesiapsiagaan, mitigasi, lan respon minangka Yayasan Sandal bubar kerja sama karo Komite Aksi Darurat Pemuda (YEAC) kanggo ngirim latihan respon darurat komunitas sing sukses banget.

Ngembangake reputasi minangka "salah sawijining entitas utama ing pulo kasebut nyedhiyakake sumber daya sing ora bisa diganti ing wilayah tanggapan lan darurat bencana," program YEAC taun iki bakal melu intervensi 2-pronged karo seri Pelatihan Bencana Komunitas. nargetake 40 panyedhiya layanan cilik ing industri pariwisata ing 6 komunitas, lan lokakarya Pelatihan Pelatih ing Pelatihan Tim Tanggap Darurat Komunitas (CERT) kanggo nggedhekake jangkauan lan nambah kapasitas respon ing saindenging pulo.

Ing 2021, Yayasan Sandals kerja sama karo YEAC kanggo ngetrapake program pelatihan pemuda, nanging, miturut Direktur Eksekutif, Heidi Clarke:

Program taun iki nduweni makna sing luwih khusus.

"Nalika kita nerusake perayaan ulang tahun perusahaan induk sing kaping 40 taun, kita bungah bisa kerja sama karo YEAC kanggo mbangun kapasitas entitas sing nyambungake pariwisata kanthi ngenali 40 panyedhiya layanan cilik ing industri pariwisata kayata situs atraksi pengunjung, tur, penyelenggara festival komunitas. , lan liya-liyane sing operasi bisa dikuatake kanthi kapasitas sing luwih apik ing pencegahan, mitigasi, lan respon bencana, "ujare Clarke.

Wiwit saiki nganti Januari 2023, entitas pariwisata ing 6 komunitas St. John, St. Mark, St. Patrick, St. Andrew, Carriacou, lan Petit Martinique bakal entuk wawasan babagan cara nyiapake lan nanggapi bencana kalebu kedadeyan kesehatan masarakat. . Wilayah sinau bakal kalebu protokol safety umum, COVID-19 lan penyakit sing bisa ditularake, bebaya lan bahan sing mbebayani, safety banyu, pertolongan pertama, lan CPR.

Concord Falls ing St. 

"Guru ayu iki dumunung ing dhuwur ing gunung Concord wis suwe dadi situs populer kanggo pengunjung lokal lan non-penduduk, nanging uga dikenal minangka situs sing tragis, tenggelam. Pelatihan bencana komunitas bisa ningkatake safety kanggo anggota tim lan pengunjung, lan kita bungah banget, "ujare Redhead.

Nyathet jangkoan ekspansif industri pariwisata, Direktur Eksekutif Yayasan Sandals negesake manawa investasi saka lengen filantropi Sandal Resorts Internasional menyang program kayata iki minangka investasi menyang mata pencaharian warga Karibia. 

"Pariwisata tekan ing pojok komunitas, nyentuh nyawa jutaan kulawarga."

"Nalika pulo-pulo kita terus ndeleng kebangkitan pengunjung internasional lan nalika warga lokal ngupayakake njelajah keajaiban sumber daya alam lan wisata eko, kita setya ndhukung program sing nggawe papan sing luwih aman kanggo warga lokal lan pengunjung supaya bisa nikmati pengalaman lan nyengkuyung aliran mata pencaharian iki kanggo akeh wong sing gumantung saka suksese, "tambah Clarke.

Bubar, 10 wong sing kalebu 6 petugas RGPS lan papat anggota YEAC ngrampungake sertifikasi pelatih ing metode Tim Tanggap Darurat Komunitas (CERT), nglengkapi dheweke kanggo nglatih instruktur liyane kanthi cara sing padha.

"Kita seneng banget karo bengkel Train the Trainer sing anyar. Pelatih sing mentas dilatih iki saiki bisa nglengkapi wong liya ing saindenging pulo supaya ora mung nanggapi kanthi aman nanging uga nyegah lan nyuda karusakan utawa ciloko sing bisa disebabake dening bebaya alam lan buatan manungsa kalebu banjir, siklon, longsor, lindhu, kebakaran alas, watu. tiba, lan liya-liyane.”

Program CERT sing dikembangake dening Dinas Pemadam Kebakaran Kota Los Angeles lan diadopsi dening Badan Manajemen Darurat Bencana Karibia (CDEMA) mbisakake pangembangan tim respon multifungsi kanggo nggunakake katrampilan lan alat kanggo menehi pitulungan langsung marang para korban uga ngatur insiden darurat nganti tekan. saka panguwasa respon pisanan.

Latihan kabeh bebaya kabeh resiko dirancang kanggo mbantu wong nglindhungi awake dhewe, kulawarga, tanggane, lan tetanggan ing kahanan darurat lan dadi bagean saka inisiatif 40for40 Yayasan Sandal sing ngetrapake 40 proyek pembangunan lestari sing nduweni daya kanggo ngowahi komunitas kanthi positif. lan ngganti urip.

Mitra tambahan latihan YEAC yaiku Pasukan Polisi Grenada Kerajaan, Ambulans St. John, Badan Manajemen Bencana Nasional, lan Dana Grenada kanggo Konservasi Inc.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

Share to...