Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Antigua & Barbuda Bahamas Barbados Warta Breaking Travel negara | wilayah Curacao Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Jamaika News Saint Lucia Pariwisata News Wire Plancongan

Yayasan Sandals Nyedhiyakake Pangarep-arep Narapidana lan Kesempatan Kapindho

Yayasan Sandal Nyediakake Kesempatan Kapindho Narapidana - Gambar saka Yayasan Sandal
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nggunakake daya pangarep-arep lan katresnan kanggo ngowahi komunitas lan nambah urip - iku misi saka Sandals Foundation. Ing wangun sing paling gampang, kanggo menehi inspirasi ditetepake minangka tumindak utawa kekuwatan obah akal utawa emosi, lan Yayasan Sandal percaya yen tumindak sing menehi inspirasi minangka kekuwatan sing bisa mindhah gunung.

Minangka bagéan saka upaya kanggo ningkatake kesempatan pendidikan sing dipimpin dening Stand Up for Jamaica's (SUFJ) kanggo narapidana ing telung fasilitas pemasyarakatan pulo kasebut, Yayasan Sandal wis nyumbang kira-kira JM $ 900,000 kanggo bantuan karo ujian metu sekolah menengah - Certificate Education Secondary Karibia (CSEC).

Hibah kasebut bakal ndhukung pendhidhikan narapidana sing lungguh ing mata pelajaran Matematika lan Basa Inggris ing South Camp Juvenile Correctional, St. Catherine Adult Correctional Centre, lan Remand Center for Girls and Tower Street Adult Correctional Center.

Yayasan Sandals percaya karo kekuwatan kaloro.

Bebarengan, kanthi buku-buku teks lan sumber daya sing dibutuhake, dheweke mbantu mulihake pria lan wanita sing butuh pangarep-arep.

Sandals Foundation minangka organisasi nirlaba sing diluncurake ing Maret 2009 kanggo mbantu Sandals Resorts International terus nggawe prabédan ing Karibia. Kabeh biaya sing ana gandhengane karo administrasi lan manajemen didhukung dening Sandals International supaya 100% saka saben dolar sing disumbang langsung menyang pendanaan inisiatif sing migunani lan migunani ing bidang utama Pendidikan, Komunitas lan Lingkungan.

Saka Bahama nganti Jamaika, Barbados lan Antigua, Turks & Caicos lan Saint Lucia, lan Grenada, 26,000 sukarelawan wis menehi wektu lan upaya kanggo ndhukung karya Sandals Foundation.

#sandalfoundation

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...