Dina Pariwisata Gunung Fosters Global Respect

Wisata Gunung - Pemandangan ing Nice Côte d'Azur. Sumber gambar - Dewan Pariwisata Nice Côte d'Azur @Ville de Nice
Pemandangan saka Nice Côte d'Azur. Sumber gambar - Dewan Pariwisata Nice Côte d'Azur @Ville de Nice
ditulis dening Linda Hohnholz

Acara tema Hari Pariwisata Gunung Internasional 2024 bakal diwiwiti ing Nice, Prancis, dina Rebo, 29 Mei kanthi tujuan kanggo ngrampungake pangerten ing antarane wong.

The Dina Pariwisata Gunung Internasional 2024 acara tema bakal dianakaké ing Nice, Alpes-Maritimes, Prancis, ing Mei 29. Acara iki dianakake dening International Mountain Tourism Alliance (IMTA), organisasi internasional nirlaba sing diwiwiti lan diadegake dening China.

Serangkaian kegiatan bakal dianakake babagan tema acara kasebut "Saling Pengertian Antara Masyarakat Melalui Wisata Gunung" lan tema forum "Destinasi Wisata Gunung Menanggapi Perubahan Iklim" kalebu upacara peluncuran, forum tema, konferensi promosi, rapat negosiasi, lan pameran, lsp.

Taun 2024 minangka ulang taun kaping 60 hubungan diplomatik antarane China lan Prancis lan uga minangka "Taun Budaya lan Pariwisata China-Prancis." Prancis minangka pusat budaya lan seni ing Eropa lan salah sawijining negara paling wiwitan ngembangake pariwisata gunung, Acara Tema sing dianakake ing kene bakal migunani. Liwat diskusi lan interaksi multi-perspektif, multi-bidang, lan multi-topik, bakal nggawa pamikiran lan pengalaman sing jero kanggo para rawuh. Liwat macem-macem kegiatan ijol-ijolan, bakal nampilake lan nyebarake konsep pembangunan saling pengertian ing antarane wong, lan ningkatake inovasi model "Mountain Tourism Plus".

Ing upacara pembukaan ing esuk 29 Mei, pimpinan lan wakil saka IMTA, institusi sing relevan ing Nice, Prancis, institusi Cina sing relevan ing Prancis, lan organisasi internasional bakal nggawe alamat sing apik lan menehi pidato tingkat dhuwur. Ing forum tema kasebut, wakil saka organisasi pariwisata internasional, institusi sing gegandhengan karo pariwisata lan perusahaan saka negara sing gegandhengan, lan para ahli lan sarjana bakal ngusulake panemu lan solusi sing ngarep-arep lan nuntun adhedhasar tantangan sing digawa dening owah-owahan iklim menyang pariwisata gunung, pariwisata salju. lan aspek liyane, uga sesambungan antarane pariwisata lestari lan owah-owahan iklim.

Ing wayah sore, Promosi Wisata Gunung & Konferensi Pertukaran Pengusaha Sino-Eropa bakal dianakake kanggo mbangun platform kanggo ijol-ijolan lan kerjasama antarane industri pariwisata gunung ing China lan Eropa. Kanthi tujuan kanggo njelajah model lan dalan kanggo kerjasama bisnis multi-bidang lan multi-level, IMTA bakal ijol-ijolan MOU karo International Nordic Walking Federation (INWA), World Association for Hospitality and Tourism Education and Training (AMFORHT), lan SAS Maxi Event. FRANCE.

Bubar, Serge Koenig, profesor saka Ecole Nationale de Ski et d'Alpinisme (ENSA) lan pakar saka IMTA, lan Yang Xiaohua, pelatih gunung saka China, kasil munggah ing Mont Blanc atas jenenge IMTA. Miturut informasi, iki minangka salah sawijining rangkaian acara "Hari Wisata Gunung Internasional 2024."

Ora mung selaras karo semangat sportivitas ing Olimpiade Paris nanging uga nggambarake sinergi lan interaksi antarane olahraga lan pariwisata gunung, nglambangake kekancan sing terus-terusan, munggah lan maju antarane wong Tionghoa lan Prancis.

mT dina 2 | eTurboNews | eTN
Serge Koenig (tengen) lan Yang Xiaohua kasil munggah ing Mont Blanc, Prancis. Sumber gambar: IMTA.

Kanggo nambahi ijol-ijolan ramah internasional lan ningkatake pangerten lan ngurmati budaya sing beda-beda, IMTA bakal dadi tuan rumah Makan Malam "Bengi Apik" lan Pameran Komunitas & Seni Gunung. Gabungan lagu-lagu etnik Miao lan Dong tradisional, tarian, musik orkestra Barat, lan interaksi antarane pemandangan alam pegunungan global lan urip humanistik, mesthi bakal nggawa pengalaman unik kanggo para tamu. Sajrone acara kasebut, Inisiatif Global "Saling Understanding antarane wong liwat Wisata Gunung” uga bakal dirilis. Ngandelake sinau bebarengan ing antarane peradaban, warisan peradaban gunung bakal dikuwatake kanthi konotasi anyar ing jaman kasebut lan bakal nyumbang kanggo nambah integrasi lan saling ngerti babagan peradaban donya.

MT DAY 3 | eTurboNews | eTN
Dong Grand Choir saka Guizhou, China. Sumber gambar: IMTA, foto dening Wang Xiao.

"Dina Wisata Gunung Internasional" minangka dina pengetan internasional sing diwiwiti lan diadegake dening IMTA ing taun 2018. Saiki, wis dadi platform internasional kanggo industri pariwisata global lan anggota IMTA kanggo bebarengan ngolah, melu, lan entuk manfaat. Iku merek institusi kanggo IMTA melu ing panyiapan saka sistem governance pariwisata global. IMTA bakal miwiti karo "International Mountain Tourism Day" kanggo ningkataké inovasi ing "Mountain Tourism Plus" model, nggampangake pangembangan industri pariwisata global, lan gabung tangan karo liyane ing industri kanggo bisa bebarengan kanggo mbangun komunitas pariwisata sustainable a karo mangsa bareng.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Dina Pariwisata Gunung Nuwuhake Respect Global | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...