Warta cepet USA

Disneyland Resort Nawakake Spektakuler Summer Fun

  • Mengeti 30th mengeti, 'Fantasmic!' enchants ing Disneyland Park sepisan maneh wiwit 28 Mei
  • Uga ing 28 Mei: Pementasan anyar saka 'Tale of the Lion King' debut ing Fantasyland Theatre ing Disneyland
  • Ngrameke pengalaman Soulfully nyorot Wulan Musik Ireng, kalebu pameran tur 'The Soul of Jazz: An American Adventure'

Musim panas iki, Disneyland Resort minangka papan sing cocog kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo nggawe kenangan sing langgeng, nikmati hiburan sing nyenengake lan seneng mangan bebarengan. Tanggal 28 Mei, Disneyland Park bakal nampani omah "Fantasmic!" menyang Kali Amerika lan saiki pementasan anyar "Tale of the Lion King" ing Fantasyland Theatre.

Tamu uga bisa katon nerusake kanggo hajat aktif lan winates-wektu pengalaman sing bakal nggawe iki panas sensational kanggo elinga, kalebu anyar Celebrate Soulfully kurban lan music live sing pakurmatan Black budaya lan warisan sak Black Music Sasi ing Juni.

Hiburan mirunggan lan mengeti milestone

Mengeti 30th ulang tahun, “Fantasmic!” – Wayah wengi sing paling dawa ing Disney – bakal ngobong maneh wengi ing Disneyland wiwit tanggal 28 Mei. Ing acara sing ditresnani iki, Mickey Mouse ngimpi yen dheweke dadi Sorcerer's Apprentice lan ngadhepi penjahat sing nggegirisi, kalebu Maleficent sing dhuwuré 45 kaki, sing ambegan geni. naga. Pusat keajaiban "Fantasmic!" iku telung layar kabut, saben ambane 60 meter lan dhuwuré 30 kaki, sing nggawa momen saka crita Disney sing ditresnani kanggo urip ing Kali Amerika.

Uga ing 28 Mei, produksi teater “Kisah Raja Singa” bakal nggawe debut Fantasyland Theater ing Disneyland Park karo anyar, aransemen musik asli lan koreografi. Favorit tamu nalika dibuka ing taun 2019, acara kasebut dicritakake dening rombongan lelungan sing dikenal minangka The Storytellers of the Pride Lands, sing nampilake maneh dongeng Simba, Nala, Mufasa, Scar, Timon lan Pumbaa liwat musik lan tarian sing diilhami. dening oyod budaya saka crita langgeng iki.

Kanggo wektu winates, tamu bisa bask ing Piandel wengi saka “Parade Listrik Jalan Utama” - sing nampilake final grand sing anyar kanggo ngurmati parade 50th mengeti - lan ing "Disneyland Langgeng" kembang api spektakuler ing Disneyland. Pertunjukan saben wengi ing Disney California Adventure Park, "Dunia Warna" nyemplungaken pamirsa ing sawetara crita Disney lan Pixar favorit karo sumbering kuat sing nggawe layar kiat banyu.

Kanggo nedha bengi lan pengalaman hiburan sing magis, para tamu bisa milih kanggo Book paket nedha bengi utawa pesta panganan cuci mulut, kang kalebu akses menyang area tampilan reserved kanggo milih spektakuler.* Jadwal hiburan lan informasi paket nedha bengi kasedhiya ing Disneyland.com.

Disney California Adventure uga ngrayakake tonggak khusus - tandha taun iki ing 10th mengeti ekspansi utama taman ing 2012, nalika tamu pisanan strolled sadawane Buena Vista Street anyar lan cruised mudhun Route 66 ing Cars Land. Wiwit kuwi, Disney California Adventure terus ngenalake luwih nyenengake lan nyenengake. Tanah immersive paling anyar, Kampus Avengers, dibukak ing 2021 lan nampilake pengalaman kayata WEB Slingers: A Spider-Man Adventure lan Doctor Strange: Mysteries of the Mystic Arts.

Ngrameke pengalaman Soulfully, kalebu music live lan dining

Sawise introduksi Celebrate Soulfully ing Disneyland Resort ing wulan Februari, para tamu diundang kanggo nerusake perayaan kasebut kanthi luwih akeh pengalaman ngurmati warisan lan budaya Black:

  • Nalika "Tale of the Lion King" bali ing 28 Mei, Troubadour Tavern ing Disneyland bakal nampilake menu anyar inspirasi dening acara, kalebu kentang manis kari pitik-klapa lan brondong berbere-spiced. Para tamu lan bangga bakal bisa mengeti Walt Disney Animation Studios "The Lion King" kanthi souvenir popcorn ember featuring Simba, teka ing mangsa panas iki. Kasedhiyan bisa beda-beda ing saindhenging mangsa panas.
  • Saka 1 Juni nganti 4 Juli, Disneyland Resort bakal nyorot Black Music Wulan karo hiburan urip saben dina - ngrameke genre musik kaya doo-wop, Motown, funk, reggae lan liya-liyane - uga panganan lan omben-omben khususing Disney California Adventure, Downtown Disney District lan Disney's Grand Californian Hotel & Spa.
  • "Jiwa Jazz: Petualangan Amerika," pameran touring sing nggambarake warisan lan sajarah dinamis jazz, bakal dipamerake lan gratis kanggo kabeh tamu ing Distrik Downtown Disney wiwit 1 Juni nganti 4 Juli Nampilake Joe Gardner - musisi, mentor lan bintang film animasi asli Disney lan Pixar. , "Jiwa" - pameran mengeti budaya lan pencipta sing beda-beda sing dipengaruhi genre sing terus berkembang iki.

Sadawane taun, para tamu bisa nerusake perayaan kanthi pengalaman kayata latihan karo Dora Milaje, pengawal kerajaan Wakanda, ing Kampus Avengers lan ngrasakake masakan Creole ing Pawon Jazz Ralph Brennan ing Distrik Downtown Disney.

Pengalaman winates ing saindhenging Disneyland Resort

Saka wisuda lan preian kanggo acara khusus, tamu bakal bisa kanggo njupuk ngarep kenangan karo kabeh-anyar njupuk Momen Panjenengan dening Disney PhotoPass Service. Kasedhiya kanggo wektu winates ing Disneyland Park wiwit tanggal 11 Juli, para tamu bisa nggawe sesi foto 20 menit sing dipersonalisasi karo fotografer Disney PhotoPass sing bisa nyenengake lan nyenengake perayaan kasebut. Informasi liyane kasedhiya lan leladen bakal mbukak rauh ing Disneyland.com. **

Uga ing wulan Juni, para penggemar galaksi sing adoh, adoh bisa nemokake wektu winates, star Wars-pengalaman tema, ketemu karakter lan liyane tengen Resor - saliyane petualangan galaksi kasedhiya taun-babak ing star WarsGalaxy's Edge lan Tomorrowland ing Disneyland. Penawaran wektu winates kalebu Hyperspace Mountain sing nyenengake, Magic Shots khusus saka fotografer Disney PhotoPass lan pilihan panedhaan liyane.

Dilaksanakake ing bengi sing dipilih ing wulan Juni ing Disney California Adventure, para tamu bisa ngrasakake "dina-dina sing apik" lan nuduhake semangat sekolah sing sepisanan. Disneyland Sawise peteng: Grad Nite Reuni. Acara kanthi tiket kapisah nawakake wektu tunggu sing luwih cendhek kanggo sawetara atraksi, panganan lan omben-omben sing unik, pengalaman karakter khusus, hiburan, barang dagangan kanthi tema lan liya-liyane.

Magic ing Downtown Disney District lan Hotel saka Disneyland Resort 

Nampilake macem-macem koleksi restoran kasual, tempat ngemil favorit lan butik blanja, Downtown Distrik Disney bakal dadi panggonan paling keren kanggo kanca lan kulawarga kanggo mangan lan njelajah bebarengan ing mangsa panas iki. Tamu bisa njaluk game ing Splitsville Luxury Lanes, nari kanggo hiburan nightly lan liyane.

Kanthi mangkono akeh kanggo ngrameke lan nemokake panas iki, tamu bisa ngluwihi Piandel karo Tetep ing Hotel ing Disneyland Resort, kang nawakake akses trep kanggo loro taman tema (tundhuk sah taman diakoni lan taman leladen), keuntungan lan tutul gaib sing mung hotel Disneyland Resort bisa nyedhiyani. Tamu hotel sewengi bisa seneng akses menyang Disney California Adventure langsung liwat Disney Grand Californian Hotel & Spa ngleboke lan dalan anyar teka rauh kanggo Disney Paradise Pier Hotel - saliyane transportasi langsung menyang Disneyland Park liwat akses Monorel trep kanggo tamu Disneyland Hotel.

Diwiwiti ing mangsa panas iki, para tamu sing manggon ing Disney's Grand Californian Hotel & Spa, Disneyland Hotel lan Disney's Paradise Pier Hotel bakal bisa nikmati keuntungan Disney sing unik, kalebu. akses entri awal lan kemampuan kanggo ngirim tumbas taman tema pilih bali menyang hotel resort.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar