Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Doha Mexico City lan Amman Jordan saiki dadi tujuan tren

Laporan anyar sing njelajah tren paling anyar ing lelungan global, kanthi irah-irahan Skyscanner Horizons: Ketahanan lan tren perjalanan sing mbentuk pemulihan, nggabungake polling konsumen karo telusuran penerbangan lan data pesenan sing ekstensif saka saben wilayah - Amerika, APAC lan EMEA - kanggo nyedhiyakake tampilan lengkap babagan 2022 dikarepake lelungan.

Analisis unik lan jero babagan indikator utama kayata mbuwang lelungan, cakrawala pesenan, jinis angkut, dawa perjalanan, tujuan sing dadi tren lan kepiye dibandhingake karo pra-pandemi menehi wawasan sing ora ana tandhingane kanggo sektor kasebut.

Laporan kasebut uga nampilake komentar pakar eksklusif babagan tren iki sing mbentuk pemulihan saka pimpinan pamikiran industri kayata Hugh Aitken, VP Penerbangan Skyscanner, Nick Hall, CEO Digital Tourism Think Tank, Marco Navarria, Direktur Konten lan Pemasaran Global, CAPA lan John Strickland, Direktur JLS Consulting.

Tombol pokok kalebu:

• 86% lelungan rencana kanggo nglampahi luwih utawa padha ing lelungan internasional saka 2019, karo setengah planning kanggo nglampahi liyane.

• Saka sing mbuwang luwih, 48% sijine dhuwit iki kanggo lelungan maneh lan 43% kanggo upgrade akomodasi. Nanging para wisatawan tetep ngerti rega.

• Cakrawala pesenan sing luwih cendhek tetep populer ing kabeh wilayah, nanging ana wutah ing segmen 30-59- lan 60-89 dina amarga kapercayan akselerasi lan musiman wiwit bali.

• Seasonality dibayangke ing dawa trip minangka dikarepake kanggo preian maneh mundak akeh kanggo mangsa panas lan mangsa utama.

• Panjaluk kanggo penerbangan domestik lan jarak cendhak luwih dhuwur tinimbang pra-pandemi, nanging lelungan jarak jauh bali maneh.

• Wisatawan nyebut preian istirahat pokok, ngiring dening travel dhaftar ember lan kutha break, minangka jinis trip ndhuwur kanggo taun iki.

• Doha minangka tujuan tren paling dhuwur ing donya, kanthi telusuran paling gedhe dibandhingake rong taun kepungkur.

• Tujuan liyane sing paling populer yaiku campuran jarak cendhak lan dawa amarga rute anyar diluncurake, negara mbukak maneh lan lelungan ngupaya kumpul maneh karo kanca lan kulawarga.

Temuan Amerika:

• 76% saka lelungan AS rencana kanggo nglampahi luwih utawa padha ing lelungan internasional saka ing 2019, karo 43% planning kanggo nglampahi liyane.

• Cakrawala pesenan sing luwih dawa mundhak ing Q1, khusus segmen 60-89 dina lan 30-59 dina.

• Volume lelungan domestik 7% luwih dhuwur ing taun iki tinimbang 2019, amarga permintaan mundhak ing Amerika Utara lan Brasil.

• Long trip dawa puncak ing Juli lan Desember; ing lelungan tartamtu saka rong minggu kanggo sasi lan luwih saka sasi.

• Lima kutha US fitur minangka tujuan tren ing wilayah, nalika Doha njupuk menyang

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...