Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Pelayaran Kuliner Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Ruang Sustainable Teknologi Parks tema Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Ngundhuh aplikasi lelungan ing AS nganti 18%

Ngundhuh aplikasi lelungan ing AS nganti 18%
Ngundhuh aplikasi lelungan ing AS nganti 18%
ditulis dening Harry Johnson

Sakabèhé, undhuhan aplikasi lelungan lan navigasi paling dhuwur tekan 137 yuta sajrone kuartal kaping pindho taun 2022.

Saiki jagad iki mbukak sawise pandemi, jagad iki nggawe wektu sing ilang.

Industri lelungan, utamane, entuk manfaat saka pasca-pandemi.

Miturut data paling anyar, unduhan aplikasi lelungan/navigasi mundhak kanthi wutah 18% yoy sajrone kuartal kaping pindho taun 2022.

Sakabèhé, unduhan aplikasi lelungan/navigasi paling dhuwur nganti 137 yuta sajrone wektu kasebut.

Miturut nomer anyar, total 137 yuta download aplikasi lelungan paling dhuwur ing App Store lan Play Store digabungake ing kuartal pungkasan. Iki minangka kuartal kaping telu berturut-turut kanggo ndeleng peningkatan jumlah download.

Grafik kasebut nuduhake manawa unduhan paling sithik sajrone taun 2020 amarga COVID-19 nyerang jagad iki. Nanging, industri perjalanan AS wiwit pulih ing taun 2021.

Jumlah total unduhan aplikasi saya tambah akeh sajrone telung kuartal pisanan taun.

Saka Q4 2020 nganti Q3 2021, jumlah unduhan terus-terusan mundhak saka 70 yuta dadi 123 yuta - mundhak 76%.

Nanging, kurva escalating ngganti arah ing Q4 amarga download mudhun menyang 106m. Penurunan iki ora nggumunake amarga nomer ing Q4 umume mudhun.

Undhuhan kasebut dijupuk sajrone kuartal pisanan 2022 lan tekan 115 yuta.

Taun-taun, angka iki nuduhake wutah 33.7% saka 2021.

Ing wektu sing padha, varian Omicron dadi perhatian, nanging katon ora duwe pengaruh akeh ing angka.

Wutah unduhan terus nganti kuartal kaping pindho taun 2022.

Jumlah undhuhan tambah dadi 137 yuta ing Q2.

Secara historis, iki minangka kuartal paling apik kanggo aplikasi lelungan / navigasi amarga nomer kasebut malah ngluwihi download Pre-COVID.

Dibandhingake Q1, download tambah 19%. Ing babagan pertumbuhan YOY, tingkat mudhun saka 33.7% ing Q1 dadi 18% ing Q2.

Industri pariwisata AS ana ing puncake sajrone Q3, sing uga dibayangke ing unduhan aplikasi perjalanan.

Secara historis, unduhan aplikasi lelungan tekan puncake sajrone kuartal kaping telune. Mula, siji bisa nyana tren munggah ing nomer download terus ing waktu katelu. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...