Dr Jean Holder Passing: Rungokake Statement obah dening Hon. Edmund Bartlett saka Jamaika

Raksasa pariwisata Karibia, Dr Jean Holder saka Barbados, tilar donya dina Selasa, 25 Januari 2022, ing umur 85 taun. Dheweke tilar donya ing rumah sakit sing lagi dirawat amarga lara.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett minangka salah sawijining pimpinan Pariwisata Jamaika pisanan sing ngetokake pernyataan ing ngisor iki babagan tiwas Dr. Holder:

“Dr. Jean Holder pancen wong Karibia sing apik sing wis ngluwihi wilayah kasebut dadi ruang global. Dheweke wis dadi pariwisata minangka raksasa nyata, lan kita kabeh luwih apik. Pancen, ing pundhake akeh pengusaha pariwisata Karibia, pangurus, perencana, pemikir, lan malah menteri wis ngadeg nalika kita nggawe dalan kanggo nggawe Karibia minangka salah sawijining tujuan utama ing donya.

"Kita nangisi tiwase, nanging kita bangga karo warisane.

"Jamaica bangga duwe hubungan iki karo wong Karibia sing hebat saka Barbados. Kita kabeh utange.

"Kita ngaturake bela sungkawa kanggo anak-anake lan akeh mitra utama, pemangku kepentingan, lan kulawarga gedhe sing wis ngrangkul lan ngubengi dheweke sajrone urip.

"Muga-muga arwahe tentrem."

Dr Holder njabat tanah kelairan kanggo 14 taun minangka pasuryan saka Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) kanggo 30 taun. Banjur, dheweke njupuk jabatan Ketua operator regional LIAT. Sadurungé, Dr. Holder minangka sarjana Barbadian sing sinau ing Universitas Oxford ing London lan Universitas Toronto ing Kanada, njabat minangka Sekretaris Pertama ing Komisi Tinggi Barbados, sing didegaké sawisé Kamardikan, sadurunge bali menyang Barbados ing 1968 kanggo mimpin Divisi Ekonomi lan Kebijakan Kementerian Luar Negeri.

Dr. Holder uga melu budaya Barbados, mbentuk panitia National Independence Festival of Creative Arts (NIFCA) sing dipimpin karo sawetara seniman Barbadian sing misuwur ing taun 1973.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar