Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah fashion Mongolia News Pariwisata Uni Emirat Arab

Dubai Seneng Fashion Mongolia, Unta Abang lan Le Meridien

mongolianfashion
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mongolia bisa uga ora dadi papan pertama sing sampeyan pikirake kanggo fashion, nanging mesthi katon ing jero lan promosi jaman fashion anyar. 

Mongolia bisa uga ora dadi papan pertama sing sampeyan pikirake kanggo fashion, nanging mesthi njupuk papan sing sah kanthi ndeleng jero lan promosi jaman fashion anyar. 

Fashion minangka pambuka gerbang kanggo pariwisata, lan Pariwisata Miss Mongolia ngerti iki.

Chahar Mongol biasane nganggo topi kulit buntut wedhus ing musim semi lan mangsa. Ing jaman saiki, luwih akeh wong Mongolia saka Chahar nganggo topi gaya Barat, dene wong wadon nganggo topi kubah cilik, wong lanang nganggo pelari tinimbang nunggang boots lan tambah akeh wanita enom nganggo sepatu tunggangan dhuwur.

Tambah desainer Mongolia lokal duwe peran penting ing industri fashion sing saya mundhak. Senajan fashion Mongolian wis akeh banget dipengaruhi dening tren ing Korea lan Jepang, iku katon kanggo ngganti karo promosi saka generasi anyar desainer lokal ing pasar global.

Paving dalan kanggo Munculé Mongolia ing panggung fashion yaiku Gantogoo Nicole, mantan ratu kecantikan, lan Presiden Asosiasi Pariwisata Miss Mongolia. Nicole wis dianugerahi dening International Fashion Gala Awards bubar rampung ing Le Meridien Dubai kanggo dheweke efforts ing ngubungake UAE lan Mongolia liwat seni lan fashion.

Merek busana lokal Mongolia Unta Abang minangka salah sawijining desainer sing melu ing acara fashion. Merek kasebut narik perhatian para tamu liwat pameran kasmir Mongolia sing paling apik.

H. E Odonbaatar Shijeekhuu, Duta Besar Mongolia pisanan ing UAE, lan Bilguun Byambakhuyag, anggota Dewan Mongolia kanggo UAE loro saiki ing acara kanggo ndhukung delegasi Mongolia.

Nampilake desain Mongolia lokal ing pasar internasional sing gedhe kayata UAE bakal mesthekake yen negara kita ana ing skala global nalika bangga karo budaya asli kita. ujare Gantogoo Nicole. "Desainer lokal dhewe ngisinake teknik generasi-lawas lan nggabungake kanggo nggawe kreasi sing luwih modern nalika isih menehi penghormatan marang oyod etnis," dheweke nambah.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...