Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Dusit International jeneng Chief Operating Officer anyar

Dusit International jeneng Chief Operating Officer anyar
Dusit International jeneng Chief Operating Officer anyar
ditulis dening Harry Johnson

Perusahaan pengembang hotel lan properti Dusit International, Thailand wis nunjuk Pak Gilles Cretallaz minangka Chief Operating Officer sing anyar, efektif 10 Juni 2022.

Nggantosaken Pak Lim Boon Kwee, sing pensiun saka posisi ing Mei sawise meh sangang taun layanan karo perusahaan, warga Prancis Pak Cretallaz ndadekke kanggo peran luwih saka 30 taun pengalaman anjog kemewahan, misuwur, lan hotel apik kanggo grup Accor tengen. Turki, China, lan Asia Tenggara.

Saliyane nyopir evolusi merek, dheweke duwe rekaman trek sing kuat kanggo ngrumusake lan ngetrapake strategi kanggo nambah pangsa pasar, nuntun pembangunan lestari, ngenalake konsep F&B sing menang penghargaan, lan ningkatake kepuasan tamu lan pelanggan ing properti sing diurus.

Sajrone karir sing misuwur, dheweke wis ngawasi pra-bukaan, rebranding, lan operasi kanggo hotel ing merek Accor sing misuwur, kayata Sofitel, Fairmont, lan Raffles. Iki kalebu, antara liya, dadi Manajer Umum Regional - Accor Vietnam Utara, lan Manajer Umum kanggo Sofitel Legend Metropole Hanoi sing apik lan menang penghargaan. Dheweke uga nggawe konsep 'So,' merek mewah pertama Accor, lan nggawe merek kasebut ing Thailand minangka General Manager saka Sofitel So Bangkok sing unik.

Nggedhekake ruang lingkup regional, internasional, lan ing segmen merek, dheweke diangkat dadi Direktur Operasi Hotel Mewah Sofitel - Thailand lan Singapura, lan banjur dipromosikan dadi Wakil Presiden Operasi Upscale lan Segmen Mewah kanggo Thailand, Vietnam, Jepang, Korea, Kamboja, Laos, Myanmar, Filipina, lan Maladewa.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing peran paling anyar, dheweke dadi Wakil Presiden Senior Operasi - Asia Tenggara, tanggung jawab kanggo pimpinan Accor's Bangkok Office lan ngawasi operasi 150 hotel kanthi rating dhuwur lan prestisius - kalebu sangang merek sing beda - ing Thailand, Vietnam, Kamboja, Laos, lan Myanmar.

Ing peran anyar ing Dusit International, Pak Cretallaz bakal tanggung jawab kanggo ngawasi tanggung jawab finansial lan operasional unit bisnis hotel Dusit, kalebu kabeh Dusit Hotel and Resorts, ASAI Hotels, Elite Havens, properti White Label, lan kondominium/pendhudhuk ing Manajemen Properti. , ing tingkat perusahaan lan properti. "Aku diajeni lan seneng gabung karo tim sing duwe bakat ing Dusit International lan menehi kontribusi marang visi perusahaan supaya bisa menehi keramahan sing apik lan inspirasi Thai menyang jagad iki," ujare Pak Cretallaz. "Nganggo pengalaman ekstensif kanggo ngawasi operasi hotel, evolusi merek, pangembangan properti, lan dodolan lan pemasaran, aku ngarep-arep banget kanggo mbantu ngembangake operasi sing lestari ing pasar sing ana lan berkembang, nggawe sinergi ing saindenging klompok anyar kanggo nggedhekake wutah. potensial, lan ngenalake produk, layanan, lan pengalaman anyar kanggo nambah pengalaman tamu lan pelanggan lan menehi nilai sing langgeng kanggo kabeh pemangku kepentingan.

Fasih nganggo basa Prancis lan Inggris, Pak Cretallaz nduweni Sertifikat Lanjutan ing Manajemen Hotel saka Sekolah Manajemen Hotel Lausanne, Swiss; Diploma BTS saka Sekolah Manajemen Hotel Toulouse, Prancis; lan Diploma Technologique Baccalauréat saka Sekolah Manajemen Hotel Thonon-Les-Bains, Prancis.

Sajrone wektu ing Accor, Pak Cretallaz diajeni bisa dinominasikake, lan nampa akeh penghargaan kanggo karyane. Antarane: Penghargaan 'Bernache Imagine' - penghargaan paling dhuwur ing Accor - lan 'Asian Businessman Award,' saka Forum Bisnis Ibukota ASEAN.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...