Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Resorts tanggung jawab Sindikasi Thailand Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

Dusit International jeneng Wakil Presiden anyar

Dusit International jeneng Wakil Presiden anyar
Dusit International jeneng Wakil Presiden anyar
ditulis dening Harry Johnson

Dusit International wis nunjuk Pak Nichlas Maratos minangka Wakil Presiden - Komersial, tanggung jawab kanggo ngrancang, ngembangake, lan ngetrapake strategi lan inisiatif komersial global.

Pak Maratos nduwe pengalaman luwih saka 20 taun kerja ing posisi sales lan marketing senior kanggo perusahaan perhotelan global sing misuwur kayata Starwood Hotels lan Resorts (lan salajengipun Marriott), lan Shangri-La Hotels lan Resorts.
Sadurunge gabung karo Dusit, dheweke dadi Wakil Presiden Eksekutif - Penjualan kanggo Shangri-La Hotels and Resorts, ing ngendi dheweke nggawe strategi penjualan lan distribusi multi-segmentasi kanggo grup kasebut, sing kalebu luwih saka 100 properti ing saindenging jagad. Sadurunge, dheweke njabat minangka Wakil Presiden - Penjualan, Distribusi & Pemasaran kanggo Asia Pasifik (Ex. China) kanggo Marriott International, sawise karir dawa karo Starwood.

Minangka Wakil Presiden - Komersial ing Dusit International, Pak Maratos bakal kerja bareng karo departemen pemasaran lan strategi kreatif perusahaan kanggo nyelarasake kabeh upaya dodolan lan pemasaran kanggo entuk kinerja sing optimal ing Dusit Hotels and Resorts ing saindenging jagad.

Saliyane nyedhiyakake arah komersial strategis lan taktis kanggo tim perusahaan, properti lan global Dusit, Pak Maratos uga bakal kerja sama karo Elite Havens, panyedhiya rental vila mewah sing unggul ing Asia, sing dituku Dusit ing taun 2018, kanggo ngembangake strategi komersial sing saling migunani kanthi penekanan. babagan sinergis pemanfaatan sumber daya kanggo ngoptimalake penciptaan nilai.

"Selaras karo misi kita kanggo terus berkembang lan ngembangake bisnis kita, kita seneng nampani Pak Maratos ing tim global kita," ujare Pak Lim Boon Kwee, Chief Operating Officer, Dusit Internasional. "Pengalaman sing sugih ing sales lan marketing minangka aset sing apik kanggo perusahaan kita, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kanggo ngunggahake kinerja macem-macem properti ing saindenging jagad."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar