Warta cepet Thailand

Dusit Thani Hua Hin: Restoran pinggir pantai anyar karo South American Vibe

Masakan lokal lan produk pribumi ketemu cara masak tradisional Amérika Kidul, kayata mbukak Techniques geni, kanggo roso mbledhos lan mateni Panggangan. 

Resor Dusit sing misuwur Dusit Thani Hua Hin wis ngalami transformasi sing nggumunake sajrone 18 wulan kepungkur - ngluncurake akeh produk lan layanan anyar kanggo nyenengake para tamu lan pelanggan saka kabeh umur nalika nyalurake warisan keramahan 31 taun properti kasebut dadi pengalaman nginep anyar sing ngrayakake lokal. masyarakat uga.

Bebarengan karo renovasi lengkap kabeh kamar lan suites, introduksi saka pengalaman kesehatan ngluwihi spa, desain ulang apik gayane saka kolam renang tengah gedhe lan area pantai Resor, lan bukaan saka farm organik onsite lengkap karo kebo penduduk, Resor saiki. nggawa panggonan dining bali anyar karo account anyar unik pengalaman dining pinggir pantai - Nómada. 

Diilhami dening masakan pribumi Amérika Kidul - lan njupuk jenenge saka pemburu, tukang kumpul, lan nelayan nomad sing manggon ing daratan - Nómada nawakake pengalaman panedhaan pesisir sing unik sing diinterpretasikake liwat rasa khas prodhuk lokal, kalebu tangkapan paling seger saka nelayan lokal. lan sayuran lan jamu sing dipilih saka kebon organik Dusit Thani Hua Hin dhewe. 

Semangat babagan kelestarian, Chef Chili Andre Josef Nweh Severino kanthi ati-ati milih pametumu paling apik kanggo ngirim beya sing nyenengake sing dimasak kanthi cara sing beda-beda - saka masakan asli Amerika Selatan sing ngetutake resep-resep tradisional, kayata ceviche, nganti daging seger lan panganan laut sing dipanggang ing geni sing mbukak. 

Piring cilik lan pilihan tapas, sing diwiwiti mung THB 350++, minangka conto sing apik babagan rasa kandel lan seger sing ditawakake ing Nómada. Tiradito iwak lan udang (Bas laut seger lan udang kali panggang karo saus lombok kuning lan pebre Chili); Lobster rock ing saus Chilean (deglazed karo anggur putih); Ceviche karo mangga; lan Nomada wanton cones (kalebu Salmon karo soy lan lenga wijen; Udang karo mayonnaise gawean omah lan quinoa crispy; lan Kepiting karo avocado brunoise), mung sawetara saka highlights. 

Rasa sing luwih kandel teka saka panggangan geni sing mbukak, ing ngendi macem-macem panganan laut, daging, lan pinggiran dimasak kanthi ati-ati ing kayu garing, sing dibumboni saben morsel kanthi rasa bumi, umami lan rasa sing ora bisa dilalekake.  

Potongan daging sapi premium (kalebu Angus sing dipakani gandum 120 dina TomahawkRibeye, Lan Tenderloin, lan Picanha sing dimasak alon-alon) lan porsi loman saka setengah pitikkakap abang kabèh, Lan Samudra Hindia gurita becik kanggo enggo bareng, lan rega cukup cukup, karo utama wiwit mung THB 650 ++. Iki bisa digabung karo sisih kayata Sayuran organik panggang saka peternakan organik resort lan Purée jagung gaya Amérika Kidul (Jagung Tamales) dipanggang ing godhong gedhang(regane THB 220++ saben). 

Kanggo panganan cuci mulut, ing Puding lava coklat molten karo es krim vanilla, saus berry, lan woh-wohan musiman sing segerPanggang lan garang nanas lokal karo toffee sauce lan krasan klapa es krim; lan Passion fruit lan papaya mousse cheesecake ora kantun. Desserts mung THB 220++ saben. 

"Nómada iku kabeh babagan nggawa wong bebarengan kanggo ngrameke sambungan antarane macem-macem budaya pangan lan bahan-bahan lokal," ngandika Chef Andre, sing ndadekke kanggo peran luwih saka 20 taun pengalaman mimpin pawon saka perusahaan misuwur lan dihormati ing Santiago, Chile. Antarane wong-wong mau: Pulmay Restaurante - dirating antarane restoran panganan laut ndhuwur ing kutha - lan, paling anyar, Restaurant Kechua, kang spesialisasine ing masakan Peru. "Makanan ing Nómada minangka pesta kanggo kabeh indra - kanthi warna, rasa, aroma, lan swara kabeh digabungake kanggo nggawe pengalaman mangan sing ora bisa dilalekake ing oasis tropis ing pinggir pantai."

Ngganti sing biyen Rim Talay Bar & Grill ing resort, Nómada nduweni tampilan anyar sing seger sing diilhami dening taman tropis lan motif suku, kabeh nalika nggabungake gaya kolonial sing ana ing resort kasebut kanggo desain kontemporer lan understated sing menehi keanggunan, kenyamanan lan kehangatan. 

A paviliun tengah (lenggahan kira-kira 45) serves minangka kamar panedhaan utama lan fitur semi-mbukak, tata wiyar karo pawon mbukak lan desain njero ruangan-taman. Lentera rotan gantung, tanduran sing dipanggonke kanthi ati-ati, lan lampu gantung tengah sing dihiasi ijo sing lengkap lan subur nggawe ruang fotogenik lan sambutan kanggo pesta sing santai lan nyenengake. 

Lounge lan teras ruangan ruangan, sauntara, ndeleng tlaga lan pantai resort dhewe lan duwe sawetara pojok lan celah-celah sing mulyo ing ngendi para tamu bisa nglelebke loungers gedhe lan seneng nuduhake piring lan omben-omben sing nyenengake. Wong-wong sing lungguh ing cedhak pantai uga bisa ndeleng pit geni sing mbukak, ing ngendi seni barbecue lawas dirangkul lan dirayakake kanthi efek sing enak banget. 

Kanggo koktail lan tapas, bar pantai Nómada ana ing ngendi. Persembunyian sing nyenengake iki nduweni cabana kayu pribadi lan ruang terbuka kanggo campuran pasir. Saliyane bir kerajinan, anggur sing apik, jus sehat, lan koktail klasik, para tamu bakal nemokake macem-macem ramuan unik sing bisa dipilih, saben digawe khusus kanggo dipasangake karo jajanan flavoursome khas Chef Andre. 

Iki kalebu koktail signature wangi kayata 21:45 ing pesisir (Rum, jeruk, pisang karamel, basil, lan nanas), mrico lan asem Piñapeño (Likur kulit nanas fermentasi omah, rum, gula plum, lan jalapeño), lan pait lan woh-wohan. Tegroni (Tequila, Campari, jeruk obaran, lan vermouth manis). Koktail diwiwiti mung THB 350++.

"Nampilake woh-wohan, jamu lan botani sing seger lan sehat, kesenengan terapeutik kita wis digawe khusus kanggo nambah pengalaman mangan lan nggawa rasa sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh tamu," ujare Chef Andre. "Kajaba koktail kreatif sing njeblug karo rasa tropis, kita duwe macem-macem pilihan non-alkohol tanpa rasa bersalah sing bisa dinikmati para tamu nalika srengenge srengenge ing pinggir pantai. Iki minangka cara sing sampurna kanggo nginep ing wayah sore karo kulawarga lan kanca-kanca. 

Ngirim moments unik lan paweling dening pantai persis apa Dusit Thani Hua Hin ngarahake kanggo produk anyar, layanan lan pengalaman, ngandika General Manager Resor, Pipat Pattanhanusorn.

"Saka kamar menyang blumbang tekan Nómada lan liya-liyane, paningkatan resor kita wis ditindakake kanthi ati-ati kanggo nyenengake lan ngagetake para tamu, nggawe momen sing migunani, lan menehi kesan sing tahan suwe," ujare, "Kanthi panggangan Nómada sing dipateni. munggah lan siap lunga, saiki kita ngarep-arep kanggo nampa tamu kanggo nemu penawaran kuliner sing nyenengake saka Chef Andre nalika nemokake papan suci anyar sing nyenengake ing pinggir segara.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar