Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Health News transportasi News Wire Plancongan

Ekonomi, Bisnis, utawa Kelas Kesejahteraan sing anyar?

Qantas Boeing 747 sing pensiun dadi testis mabur Rolls-Royce
Qantas Boeing 747-400 VH-OJU
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sydney kanggo London nonstop - dudu soko kanggo katon nerusake kanggo nalika nerangake kesejahteraan.

Qantas pengin ngganti iki.

Maskapai penerbangan Australia Qantas ngrancang kanggo 'zona kesejahteraan' ing pesawat kasebut, sing bakal menehi penumpang papan fisik kanggo meditasi, mulur lan santai ing penerbangan jarak jauh, bisa dadi gamechanger kanggo operator layanan lengkap sing pengin mbedakake awake dhewe saka Low. -Cost Carriers (LCCs) ngoperasikake rute jarak jauh sing padha, miturut GlobalData, perusahaan data lan analytics sing unggul.

Survei Konsumen Global Q1 2021 GlobalData ngandhakake yen 57% responden ujar manawa produk utawa layanan sing mengaruhi kesehatan lan kesejahteraane 'tansah' utawa 'asring' mengaruhi tuku, sing nuduhake panjaluk sing kuat kanggo penawaran kesehatan lan kesejahteraan.

Craig Bradley, Associate Travel & Tourism Analyst ing GlobalData, komentar: "Memusatkan pengalaman onboard babagan kesehatan lan kesejahteraan bisa menehi keunggulan kompetitif kanggo Operator Layanan Lengkap (FSC) liwat LCC sing ngoperasikake rute jarak jauh kayata JetBlue, Jetstar, lan Air Asia. Ing taun-taun pungkasan, produk kelas ekonomi ing FSC wis ora beda karo pengalaman LCC sajrone penerbangan amarga ora ana regane kayata bagasi lan dhaharan ing pesawat. Nalika ngoperasikake zona kesehatan ing kapal karo layanan liyane sing gegandhengan mesthi bakal nyebabake kenaikan tarif, selaras karo sentimen konsumen saiki, kanthi jumlah lelungan sing akeh sing gelem mbayar luwih akeh kanggo produk sing menehi keuntungan kesehatan.

Pandemi COVID-19 uga nduwe peran penting kanggo nambah kesadaran individu babagan kesehatan lan kesejahteraan mental sakabèhé. Ing Survei Konsumen Global GlobalData Q4 2021, 54% responden ujar manawa dheweke 'banget' utawa 'cukup' kuwatir babagan kabugaran lan kesehatan fisik. Luwih 48% uga 'banget' utawa 'cukup' prihatin babagan kesehatan mental. Akibaté, Qantas wis nliti ngrembakakake program ing pesawat supaya cocog karo sentimen iki.

Zona kesehatan sing diusulake dening Qantas katon minangka ekspansi upaya saka maskapai liyane sing pengin nggunakake gaya kesehatan lan kesejahteraan. 

Pungkase Bradley: "Ing taun-taun sadurunge, kita wis nyekseni maskapai partner karo macem-macem perusahaan ing ruang kesehatan lan kesehatan kanggo nambah pengalaman penerbangan. Peningkatan layanan kalebu lampu swasana ati, masakan kesehatan, teknik meditasi, lan latihan peregangan. Zona kesehatan Qantas ngarahake supaya luwih maju, ngidini maskapai kasebut dadi pimpinan kesehatan lan kesehatan ing perjalanan jarak jauh.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar