Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet Teknologi Ukraine

Egencia Ngembangake Kapabilitas Chat karo Integrasi Slack

Egencia, siji-sijine platform teknologi perjalanan B2B sing wis kabukten, dina iki ngumumake integrasi layanan olahpesen slack karo Egencia Chat ing desktop lan liwat aplikasi seluler Slack. Integrasi iki minangka siji-sijine solusi perjalanan bisnis sing nggabungake kekuwatan intelijen buatan (AI) lan pembelajaran mesin (ML) kanthi akses langsung menyang konsultan perjalanan pakar ing Slack. Sasi kepungkur, Egencia nganakake program pilot karo pelanggan sing dipilih kanggo nguji fitur lan ngumpulake umpan balik sing bisa ditindakake supaya pengalaman kasebut bisa ditambah sadurunge diluncurake global.

Wiwit diluncurake ing 2019, Egencia Chat - asisten virtual sing didhukung AI kanthi sentuhan manungsa - wis kabukten sukses karo para pelanggan, entuk Skor Promoter Net +50 sing nyengsemaken ing 2021. Egencia Chat dibangun kanthi tujuan kanthi dhukungan canggih lan cerdas saka AI lan teknologi ML kanggo menehi lelungan bisnis jawaban pribadi karo sambungan poto-layanan kanggo pesenan saiki, kepungkur, lan dibatalake. Luwih saka 75,000+ pangguna duwe 125,000+ interaksi chatting ing 2021, loro virtual lan karo konsultan perjalanan Egencia. 

Luwih saka 600,000 bisnis global nggunakake Slack. Egencia pelanggan sing nggunakake alat olahpesen bakal entuk manfaat saka gumantung saka peran pangguna, respon pribadi nalika ngaktifake Egencia Chat ing Slack. Pelancong bisa nggunakake alat kasebut kanggo ngganti tanggal lelungan, dene manajer perjalanan bisa nyetujoni, njaluk informasi luwih lengkap, utawa nolak panjaluk pesenan. Uga nyedhiyakake pandhu arah situs, nyedhiyakake artikel bantuan sing relevan kanggo njawab pitakon sing prasaja. Sing paling penting, panjalukan sing luwih rumit didhukung dening konsultan perjalanan ahli Egencia sing nyedhiyakake layanan ing 32 basa. Dhukungan agen virtual kasedhiya ing sawetara basa kanthi bantuan kasedhiya 24 jam dina, 365 dina setahun.

John Sturino, VP Product & Technology Egencia, ujar: "Lelungan bisnis saya cepet pulih, lan kecepatan bali sing cepet iki nyebabake stres ing kabeh ekosistem perjalanan sing nyebabake volume telpon sing akeh banget. Integrasi Slack karo Egencia Chat ora bisa teka ing wektu sing luwih apik nalika lelungan mbutuhake pilihan layanan mandiri sing luwih akeh. Kita setya nggunakake AI lan ML kanggo terus nambah proses ngatur lan ngatur perjalanan bisnis ing dalan. Kita pengin para pelanggan duwe pengalaman sing lancar lan lancar ing platform apa wae sing wis digunakake, lan Slack minangka sing pertama saka pirang-pirang inisiatif sing wis direncanakake kanggo entuk.

Pelanggan pilot Slack, Kristin Neibert, ujar: "Tim kita nggunakake Slack minangka standar kanggo komunikasi. Nambahake tugas sing bisa ditindakake ing Slack nggawa efisiensi sing apik. Yen kolega nggunakake Slack kanggo ngrembug ngendi kanggo tetep ing trip bisnis, kita mung bisa nelusuri hotel paling apik ing Slack lan Book ing kono banjur. Lan yen rencana diganti, sampeyan ora kudu njupuk telpon, terus, muter tag telpon, utawa ngenteni email dhukungan. Tim kita seneng kepenak lan kemampuan kanggo ngladeni awake dhewe nalika lagi ing dalan lan manajer kita yakin manawa ana masalah bakal dirampungake dening agen virtual sing didhukung AI utawa konsultan perjalanan Egencia, kabeh ana ing alat sing wis digunakake. .”

Egencia bakal ana ing Business Travel Show ing London ing booth G41 tanggal 29-30 Juni 2022.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...