Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Jamaika Rapat (MICE) News Portugal Sustainable Pariwisata

Ekosistem Laut & Pesisir Sehat kanggo Pariwisata Lestari

Najb Balala & Edmund Bartlett
Menteri Pariwisata Kenya, Jamaika: Najib Balala lan Edmund Bartlett
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing Konferensi Samudra Lestari PBB ing Lisbon, pidato utama diwenehake dening Hon. Edmnund Bartlett, menteri pariwisata Jamaika

Panel Tingkat Dhuwur kanggo a Ekonomi Samudra Lestari (Panel Samudra) minangka inisiatif global sing unik kanthi nglayani para pemimpin donya sing makarya kanggo mbangun momentum tumuju ekonomi samudra sing lestari ing ngendi pangayoman efektif, produksi sing lestari, lan kamakmuran sing adil bebarengan.

Kanthi ningkatake sesambungan manungsa karo samodra, ngubungake kesehatan lan kasugihan segara, nggarap macem-macem pemangku kepentingan, lan nggunakake kawruh paling anyar, Panel Samudra nduweni tujuan kanggo nggampangake masa depan sing luwih apik lan luwih tahan kanggo manungsa lan planet.

Dina iki, loro pimpinan pariwisata pinunjul, Menteri Pariwisata saka Kenya, Hon. Najib Balala, and Hon. Edmund Bartlett saka Jamaika melu diskusi penting iki ing Lisbon ing Konferensi Samudra Lestari PBB.

Sawise ngomong babagan masalah penting iki ing CForum Bisnis ommonwealth ing Rwanda, mentri Jamaika kasedhiya eTurboNews karo pirembagan kang kanggo pidato intine dina iki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...