Barbados Warta Breaking Travel Caribbean budaya Tujuan Industri Hospitality News tanggung jawab Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan

Turnamen Ekskursi Jazz lan Golf Barbados: Luwih gedhe nanging luwih gampang

gambar duweni saka twitter @elantrotman

Saxophonist jiwa-jazz Elan Trotman diadopsi "luwih gedhe nanging luwih prasaja" minangka pasukan festival musik lan entuk manfaat ing turnamen golf ing Barbados.

Jazz Sax-Man lan seniman rekaman kelahiran Barbadian Elan Trotman dadi tuan rumah konser akhir minggu, wisata pulau, lan golf amal ing Barbados wiwit 6-10 Oktober 2022, kanggo Turnamen Golf & Ekskursi Jazz Tahunan Barbados.

Para pengunjung festival sing melu ing Ekskursi Jazz Barbados taunan kaping papat ing Akhir Pekan Columbus Day iki bakal disuguhake karo jajaran seniman jazz lan R&B kontemporer sing paling gedhe lan paling apik sing durung diklumpukake ing pesta kasebut bebarengan karo jadwal sing disederhanakake sing ngidini luwih akeh wektu kanggo nemokake kaendahan tropis sing memikat. pulo Karibia.

Sawise maneh, Trotman's Charity Golf Outing bakal entuk manfaat saka Yayasan Aja Kelangan Drive lan Program Musik Headstart ing Barbados.

Minggu esuk, para pemain golf bakal ngetokake sayuran ijo sing nggumunake lan tantangan saka Apes Hill Club. Penerima turnamen golf sing samesthine kalebu sawetara peserta selebriti musik lan olahraga, Trotman's Never Lose Your Drive Foundation minangka organisasi nirlaba 501(c)(3) sing ngasilake dana kanggo ndhukung Program Musik Headstart ing Barbados, sing nyedhiyakake pelajaran lan instrumen kanggo siswa ing tingkat pamula.

Pariwisata Barbados

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Fungsi Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) yaiku kanggo promosi, mbantu, lan nggampangake pangembangan pariwisata sing efisien, kanggo ngrancang lan ngetrapake strategi pemasaran sing cocog kanggo promosi industri pariwisata sing efektif; kanggo nggawe pranata kanggo penumpang udara lan segara sing nyukupi lan cocok layanan transportasi menyang lan saka Barbados, kanggo nyengkuyung panyiapan fasilitas lan fasilitas sing perlu kanggo nyenengake Barbados minangka tujuan wisata, lan kanggo nindakake intelijen pasar kanggo ngandhani kabutuhan industri pariwisata.

Visi BTMI ndeleng Barbados munggah ing kapasitas paling dhuwur minangka tujuan cuaca anget lan kompetitif global kanthi pariwisata kanthi sustainable ningkatake kualitas urip para pengunjung lan warga Barbados bebarengan.

Misi kasebut yaiku ngembangake lan ngetrapake kemampuan pemasaran sing luar biasa ing proses nyritakake crita merek asli Destination Barbados. Iki luwih njaluk galvanisasi kabeh mitra kanggo ngunggahake pariwisata Barbados menyang papan sing luwih dhuwur nalika nindakake kanthi cara fiskal sing wicaksana lan lestari.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...