El Salvador nyepetake kanthi .travel

elsalvador
elsalvador
ditulis dening editor

Kanthi pesisir sing apik lan akeh pilihan petualangan lan eko-pariwisata, El Salvador minangka permata sing bisa ditemokake ing Amerika Tengah.

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi pesisir sing apik lan akeh pilihan petualangan lan eko-pariwisata, El Salvador minangka permata sing bisa ditemokake ing Amerika Tengah. Senajan relatif durung ditemokaké lan anyar kanggo pemandangan travel global, El Salvador cepet dadi panggonan pilihan ing Amerika Tengah. Minangka cara kanggo mlumpat miwiti panggonan ing pasar pariwisata global, El Salvador ngenalaken pelayanan anyar saka proyek pariwisata ing 2005. Minangka bagéan saka project fokus iki, El Salvador diadopsi www.ElSalvador.travel minangka pesen marketing utami.

Ngerti yen jeneng .travel bakal kanthi otomatis ngubungake negara kasebut minangka tujuan pariwisata, El Salvador tuku jeneng kasebut ing 2006, nanging bubar ngluncurake situs web, merek lan upaya pemasaran anyar karo ElSalvador.travel. Wiwit diluncurake lan upaya liyane sing ditargetake, tuwuhing pariwisata menyang El Salvador wis luar biasa ing taun 2008.

"Kita milih tuku alamat .travel amarga kanthi jelas ngubungake negara kita minangka tujuan wisata," komentar Ruben Rochi, Menteri Pariwisata El Salvador, "Iku mbantu nyepetake proses posisi ing pasar perjalanan global sing kompetitif banget iki."

Kanthi puluhan ewu pengunjung menyang situs kasebut sawise kurang saka rong sasi wiwit diluncurake, situs kasebut saya tambah akeh lan nambah pengunjung kanthi kira-kira 30% saben wulan. Nyatane kanthi upaya pemasaran .travel lan El Salvador, pariwisata menyang El Salvador kanggo pasar internasional wis tambah 26% wiwit taun kepungkur.
El Salvador dadi populer ing antarane lelungan turis amarga iklim sing apik lan macem-macem atraksi sing nampilake sawetara gunung berapi lan pantai sing paling nggumunake ing donya. Saka gunung berapi Santa Ana, sing paling gedhe ing rantai vulkanik Pasifik menyang pantai Los Cobanos ing ngendi sampeyan bisa nemokake sawetara scuba diving paling apik ing donya, mesthine bakal nemokake kegiatan pilihan ing El Salvador.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan El Salvador lan rencana kunjungan menyang tujuan sing apik iki, bukak www.ElSalvador.travel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.