Airlines Airport aviation Brazil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Embraer ngirim 32 jet ing 2Q22

Embraer ngirim 32 jet ing 2Q22
Embraer ngirim 32 jet ing 2Q22
ditulis dening Harry Johnson

Ing tanggal 30 Juni 2022, perusahaan wis ngirim 46 pesawat (17 komersial lan 29 eksekutif) menyang pelanggan.

Embraer ngirim 32 jet ing kuartal kaping pindho taun 2022, sing 11 komersial lan 21 jet eksekutif (12 entheng lan sangang gedhe).

Ing tanggal 30 Juni, perusahaan wis ngirim total 46 pesawat (17 komersial lan 29 eksekutif). Backlog pesenan tenan rampung ing 2Q22 ing US $ 17.8 milyar, tingkat paling dhuwur wiwit 2Q18, didorong dening dodolan pesawat lan layanan anyar, mundhak 12% yen dibandhingake karo US $ 15.9 milyar sing dicathet ing periode sing padha ing 2021.

Sajrone periode kasebut, Embraer tampi Sky High saka Republik Dominika kanggo kulawarga operator E-Jets, kang bakal operate loro jet E190 generasi pisanan. Pesawat iki bakal dilindhungi dening Program Pool, sing kontrak diumumake dening Embraer Services & Support.

Ing wulan Juni, Embraer nandatangani pesenan tenan kanggo ngowahi nganti 10 E-Jets dadi pesawat penumpang menyang barang (P2F) kanthi pelanggan "ora dingerteni". Pesawat kasebut bakal teka saka armada E-Jets saiki pelanggan, kanthi pangiriman diwiwiti ing 2024. Iki minangka kontrak tenan pisanan kanggo konversi E-Jets, lan persetujuan kapindho kanggo jinis operasi iki. Ing kontrak liyane, sing diumumake ing Mei, Embraer lan Nordic Aviation Capital (NAC) sarujuk nganti 10 posisi konversi kanggo jet E190F / E195F.

Uga ing kuartal kaping pindho taun 2022, Embraer Defense & Security ngirim jet tempur AF-1 sing dimodernisasi pungkasan menyang Angkatan Laut Brasil. Ing pasar penerbangan bisnis, asil lan panjaluk sing saya tambah ngonfirmasi posisi padhet Embraer ing segmen jet sing entheng lan medium.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Farnborough Airshow (FIA) 2022

Minggu kepungkur, sajrone Farnborough Airshow, Embraer Commercial Aviation ngumumake adol 20 jet E195-E2 menyang Airlines Porter saka Kanada, kang bakal kalebu ing backlog pesenan tenan kanggo waktu katelu saka 2022. Maskapai Kanada saiki wis 50 pesenan tenan lan 50 hak tuku kanggo model E195-E2. Ing acara sing padha, Embraer ngumumake pesenan tenan saka Alaska Air Group kanggo wolung jet E175 tambahan, sing wis kalebu ing backlog 2Q22, lan 13 hak tuku.

Layanan & Dhukungan Embraer ngumumake perjanjian nganyari maneh lan ekspansi karo LOT Polish Airlines kanggo Program Pool. Persetujuan jangka panjang bakal nutupi total 44 E-Jets. Lan NAC ngumumake Memorandum of Understanding (MoU) kanggo Astral Aviation, adhedhasar ing Nairobi, Kenya, kanggo nindakake konversi rong pesawat penumpang pertama dadi barang (P2F) saka model E190F.

Embraer Defense & Security nggawe perjanjian kerjasama karo BAE Systems liwat rong MoU sing dituju kanggo ngembangake operasi perusahaan ing pasar pertahanan global. Sing pisanan ngarahake promosi C-390 ing pasar Timur Tengah (pisanan ing Kerajaan Arab Saudi), lan sing liyane negesake niat nggawe usaha patungan kanggo ngembangake varian pertahanan saka take-off lan landing vertikal listrik Eve ( eVTOL) kendaraan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...