Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab Inggris

Emirates lan Heathrow setuju kanggo ndandani tutup kapasitas

Emirates lan Heathrow setuju kanggo ndandani tutup kapasitas
Emirates lan Heathrow setuju kanggo ndandani tutup kapasitas
ditulis dening Harry Johnson

Emirates wis mbatesi dodolan luwih akeh ing penerbangan saka Heathrow nganti pertengahan Agustus kanggo mbantu Heathrow nambah sumber daya.

Presiden Emirates Airlines Sir Tim Clark KBE lan CEO Heathrow John Holland-Kaye ngetokake statement bebarengan ing ngisor iki:

"Presiden Emirates Airline lan CEO Bandara Heathrow nganakake rapat konstruktif esuk iki. Emirates sarujuk yen maskapai kasebut siyap lan gelem kerja sama karo bandara kanggo ngrampungake kahanan sajrone 2 minggu sabanjure, supaya dikarepake lan kapasitas seimbang lan nyedhiyakake penumpang kanthi lelungan sing lancar lan dipercaya liwat Heathrow musim panas iki.

"Emirates wis nutup dodolan luwih akeh ing penerbangan kasebut Heathrow nganti pertengahan Agustus kanggo mbantu Heathrow ing sumber daya lan digunakake kanggo nyetel kapasitas.

“Saiki, Emirat penerbangan saka Heathrow beroperasi kaya sing wis dijadwalake lan penumpang sing duwe tiket bisa lelungan kaya sing wis dipesen.

Emirates minangka salah siji saka rong operator gendéra Uni Emirat Arab (sijiné ana ing cedhaké Etihad).

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dumunung ing Garhoud, Dubai, maskapai iki minangka anak perusahaan saka The Emirates Group, sing diduweni dening pamaréntah Dubai's Investment Corporation of Dubai. Iki uga maskapai paling gedhe ing Timur Tengah, ngoperasikake luwih saka 3,600 penerbangan saben minggu saka hub ing Terminal 3 Bandara Internasional Dubai sadurunge pandemi COVID-19.

Emirates ngoperasikake luwih saka 150 kutha ing 80 negara ing 6 bawana liwat armada meh 300 pesawat. Aktivitas kargo ditindakake dening Emirates SkyCargo.

Emirates minangka maskapai penerbangan paling gedhe nomer papat ing donya kanthi jumlah penumpang-kilometer sing dijadwalake, lan nomer loro paling gedhe ing babagan kargo ton kilometer sing diterbangake.

Bandara Heathrow, asliné diarani Bandara London nganti taun 1966 lan saiki dikenal minangka London Heathrow (IATA: LHR), iku sawijining bandara internasional utama ing London, Inggris.

Kanthi Gatwick, City, Luton, Stansted lan Southend, iku paling gedhe saka enem bandara internasional sing nglayani London. Fasilitas bandara diduweni lan dilakokno dening Heathrow Airport Holdings. Ing taun 2021, iki minangka bandara paling sibuk nomer pitu ing donya kanthi lalu lintas penumpang internasional lan nomer wolu paling sibuk ing Eropa kanthi total lalu lintas penumpang.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...