Emirat Tim Clark Nduweni Nolak Standar Boeing

Emirat Tim Clark Nduweni Nolak Standar Boeing
Emirat Tim Clark Nduweni Nolak Standar Boeing
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Kinerja finansial Boeing wis diutamakake tinimbang keunggulan teknik, ujare pimpinan Emirates Tim Clark.

Miturut Presiden Emirates Airline sing berbasis ing Dubai, Tim Clark, produsen pesawat AS Boeing saiki ana ing kahanan kritis amarga penurunan kinerja manufaktur perusahaan.

Clark, sing dadi salah sawijining eksekutif paling penting ing industri penerbangan global, ujar ing wawancara anyar, yen standar Boeing saya mudhun. Dheweke ngubungake penurunan iki amarga kesalahan sing terus-terusan ing manajemen lan tata kelola, ing ngendi kinerja finansial wis diutamakake tinimbang keunggulan teknik. Clark nambahake Emirat mulling idea kanggo deploying engineers dhewe kanggo ngawasi garis produksi saka raksasa aerospace AS.

Miturut bos Emirates, Boeing kudu netepake budaya safety unparalleled. Produsen pesawat kudu netepake proses manufaktur supaya ora ana trabasan sing ditindakake.

"Aku yakin Dave Calhoun lan Stan Deal (CEO Boeing lan kepala komersial) ana ing . . . iki saloon kasempatan pungkasan, "tambah Clark.

Presiden Emirates negesake manawa pimpinan Boeing sadurunge nindakake sawetara kesalahan. Iki kalebu keputusan kanggo outsourcing proses manufaktur tartamtu lan mindhah bagean produksi 787 menyang South Carolina minangka langkah nyuda biaya sawise ngadhepi perselisihan tenaga kerja ing fasilitas utama ing Seattle, Washington. Miturut Clark, pamindhahan iki nyebabake ilang katrampilan lan kompetensi Boeing.

Dheweke uga negesake maneh kabutuhan kanggo evaluasi lengkap babagan prosedur manufaktur sing ditindakake dening perusahaan AS, nalika njaluk manajemen supaya ora kuwatir babagan kinerja finansial.

Clark yakin manawa Boeing penting banget kanggo nliti kabeh proses produksi pesawat lan lokasi. Pendekatan iki penting kanggo manajemen lan pamrentah sing efektif, lan kudu dadi prioritas utama kanggo kabeh anggota dewan. Tinimbang mung fokus ing aspek finansial kayata pengembalian investasi, dhasar, arus kas gratis, nilai pemegang saham, nilai saham, lan bonus pribadi, emphasis kudu nggawe dhasar sing kuat wiwit wiwitan. Kanthi nindakake samubarang kanthi bener saka wiwitan, asil finansial sing dikarepake bakal ditindakake kanthi alami.

Kepala Emirates wis ujar kasebut ing tengah-tengah groundings lan inspeksi keamanan sing diadhepi Boeing sawise pesawat 737 Max 9 ngalami jeblugan ing tengah penerbangan, nyebabake karusakan ing bagean awak pesawat. Nanggepi kedadeyan kasebut, Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) wis ngetrapake sawetara larangan ing pesawat 737 MAX, sementara nyegah perusahaan kasebut nambah produksi amarga kuwatir babagan safety penumpang.

Emirates, salah sawijining klien paling gedhe ing Boeing, ngonfirmasi pesenan paling anyar kanggo 95 pesawat Boeing 777 lan 787 ing November 2023.

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...