Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Emirates Nganyari Komitmen menyang Seychelles ing Expo 2020

Seychelles lan Emirates Airline mlebu MOU
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Emirates wis nandhatangani Memorandum of Understanding (MoU) karo Tourism Seychelles ing Expo 2020. Persetujuan kasebut negesake maneh komitmen maskapai marang negara pulo kasebut lan njlentrehake inisiatif gabungan kanggo promosi perdagangan lan pariwisata menyang negara kasebut.

  1. Emirates wis duwe hubungan sing kuat karo Seychelles wiwit taun 2005 lan negara pulo kasebut tetep dadi pasar sing penting banget kanggo maskapai kasebut.
  2. Persetujuan kasebut mung ditandatangani nggambarake kegiatan sing saling migunani kanggo ngedongkrak perdagangan lan pariwisata menyang negara kasebut.
  3. Iki kalebu pameran dagang, lelungan familiarization perdagangan, pameran, lan lokakarya.  

Memorandum of Understanding ditandatangani dening Ahmed Khoory, SVP Komersial Emirates Asia Barat & Samudra Hindia, lan Sherin Francis, Sekretaris Utama Pariwisata, Pariwisata Seychelles. Persetujuan kasebut ditandatangani ing ngarsane Bapak Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata lan Adnan Kazim, Kepala Pejabat Komersial Emirates.

Upacara iki uga dirawuhi dening eksekutif Emirates: Orhan Abbas, SVP Commercial Operations Far East; Abdulla Al Olama, Regional Manager Operasi Komersial Timur Jauh, Asia Kulon & Samudra Hindia; Oomar Ramtoola, Manajer Kapuloan Samudra Hindia; Silvy Sebastian, Manajer Analisis Bisnis Asia Kulon & Samudra Hindia lan Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan ing Tourism Seychelles; lan Noor Al Geziry, wakil Pariwisata Seychelles ing Kantor Timur Tengah.

Ahmed Khoory, SVP Komersial Asia Kulon & Samudra Hindia ing Emirates, ujar: "Emirat wis nuduhake hubungan sing kuat karo Seychelles wiwit taun 2005 lan negara pulo kasebut tetep dadi pasar sing penting banget kanggo kita. Persetujuan sing ditandatangani dina iki minangka bukti kuat kanggo komitmen lan dhukungan kanggo negara pulo kasebut. Kita matur nuwun marang mitra kanggo dhukungan sing terus-terusan, lan kita ngarep-arep bisa terus ngembangake kemitraan sing sukses.

Ing sisihane, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde ujar: "Maskapai Emirat wis pancet lan mantep karo dhukungan menyang Seychelles lan kita pancen matur nuwun kanggo iku. Mula, kita pengin menehi dhukungan kanggo taun sing bakal teka kanthi pangarep-arep bakal dadi taun sing luwih apik kanggo Seychelles lan maskapai kasebut.

Persetujuan kasebut nggambarake kegiatan sing saling migunani kanggo ngedongkrak perdagangan lan pariwisata menyang negara, kalebu pameran dagang, lelungan familiarization perdagangan, pameran, lan lokakarya.  

Emirates ngluncurake operasi menyang Seychelles ing taun 2005 lan maskapai saiki ngoperasikake penerbangan saben dina menyang negara pulo kasebut, nggunakake pesawat Boeing 777-300ER kanthi awak lebar. Emirates minangka maskapai internasional pisanan sing nerusake layanan penumpang menyang Seychelles ing wulan Agustus 2020, bertepatan karo pambukaan maneh kanggo turis internasional. Wiwit Januari 2021, Emirates wis nggawa meh 43,500 penumpang menyang negara pulo kasebut, saka luwih saka 90 tujuan, kalebu pasar paling dhuwur, Uni Emirat Arab, Jerman, Prancis, Polandia, Swiss, Austria, Spanyol, Rusia, Belgia lan Amerika Serikat. saka Amerika.   

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...