Kabar Kawat

Enhanced Lung Rest Mbantu Nambani Gagal Paru

ditulis dening editor

CytoSorbents Corporation ngumumake yen Perusahaan bakal melu ing Kongres EuroELSO kaping 10 (EuroELSO 2022) ing London, Inggris sing dianakake tanggal 4-6 Mei 2022, salah siji saka rong konferensi utama kanggo pangguna ECMO (extracorporeal membrane oxygenation) ing saindenging jagad. CytoSorbents nyorot strategi "istirahat paru-paru sing ditingkatake" nggunakake CytoSorb karo ECMO kanggo mbantu ngobati sindrom gangguan pernapasan akut (ARDS) lan gagal paru-paru - loro panyebab utama pati ing pasien ICU. 

Data klinis anyar saka 56 pasien COVID-19 sing lara kritis kanthi gagal ambegan refraktori babagan dhukungan urip karo ECMO lan diobati karo CytoSorb miturut Izin Penggunaan Darurat FDA (EUA) saka Registry CTC AS bakal ditampilake ing Kamis, 5 Mei 2022, ing presentasi abstrak kanthi judhul: ECMO Utilization with Adjunctive Hemoadsorption Therapy in COVID-19 Patients: An Observational Analysis from the CytoSorb Therapy in COVID-19 (CTC) Registry. Analisis anyar iki ndhukung pentinge intervensi awal karo CytoSorb lan ECMO kanggo ngobati pasien karo ARDS sing gegandhengan karo COVID, lan peran potensial ing kaslametané 52 pasien sing diamati kanthi dhuwur ing analisis registri sadurunge, diterbitake ing jurnal peer-review, Frontiers in Medicine, taun kepungkur.

CytoSorbents minangka sponsor platinum saka Kongres lan uga bakal dadi tuan rumah simposium pendidikan ing situs sing bakal disiarkan langsung ing situs web EuroELSO, kanthi judhul "ECMO plus CytoSorb - Apa We Doing It Right?" ana, 5 Mei 2022, saka 12:45-1:45 CET ing kamar St James.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar