Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Hiburan fashion Jerman Industri Hospitality Investment Luxury News wong tanggung jawab Blanja Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Entuk mil ing Bandara Frankfurt: saiki malah sadurunge budhal

gambar duweni saka Fraport
ditulis dening Harry Johnson

Kerjasama strategis karo Miles & More minangka langkah sing logis lan konsisten kanggo ngembangake pengalaman penumpang lan blanja.

Anggota Miles & More saiki bisa entuk mil penghargaan ing luwih saka 60 toko, restoran lan fasilitas layanan ing Bandara Frankfurt

Fraport AG minangka mitra strategis Miles & More lan co-penerbit program penghargaan ing Bandara Frankfurt. Penggabungan merek Lufthansa, Miles & More, lan Fraport nambah daya tarik hub penerbangan paling gedhe ing Jerman minangka lokasi toko: penumpang lan pengunjung saiki bisa entuk penghargaan mil ing bandara sadurunge budhal lan ngarepake promosi khusus kanggo wiwitan. program kasebut.

Entuk mil ing luwih saka 60 toko, restoran lan fasilitas layanan

Apa parkir mobil sampeyan dhewe ing garasi parkir, mangan ing salah sawijining akeh restoran, blanja ing toko (online) utawa ngunjungi apron - luwih saka 60 toko lan layanan wis disambung menyang program Miles & More. Iki kalebu toko lan butik bebas pajak ing Frankfurt Airport Retail GmbH, usaha patungan antara Gebrüder Heinemann lan Fraport AG. Toko fashion lan 29 konsep eceran lan panganan saka grup ritel travel Lagardère kanthi merek kayata Natoo, Relay, Tribs, hub Convenience, Discover lan Coffee Fellows uga minangka bagean saka program kasebut. Mitra liyane bakal ngetutake ing wulan-wulan sing bakal teka kanthi tujuan nggabungake akeh toko, layanan lan produk ing Bandara Frankfurt.

"Kerjasama strategis karo Miles & More minangka langkah logis lan konsisten ing pangembangan luwih saka pengalaman penumpang lan blanja ing Bandara Frankfurt."

"Kanthi nggunakake sinergi antarane loro perusahaan, kita bisa kurban penumpang kita insentif atraktif karo pangentukan area-wide saka award miles," nandheske Benjamin Ritschel, Wakil Presiden Retail Marketing ing Fraport AG. Toko sing melu ditandhani ing situs kanthi tandha Miles & More mileage "M". Nalika mbayar, anggota mung nuduhake kertu layanan digital ing aplikasi Miles & More utawa ngetik nalika tuku online. Akun mileage dikreditake kanthi otomatis.

Entuk mil digawe gampang: promosi & layanan khusus

Layanan Fraport dhewe, kayata pusat pengunjung lan wisata bandara, uga melu kemitraan. Iki nggampangake pengunjung kanggo entuk mil ing bandara sanajan ora lelungan. Tamu uga entuk mil nalika pesen parkir online. Biasane, anggota Miles & More dikreditake kanthi siji mil kanggo saben euro sing digunakake minangka bagean saka kemitraan. Iki ditambah kanthi rutin ngganti kampanye lan promosi kanthi pirang-pirang mil utawa ekstra. Kanggo peluncuran resmi kemitraan, kabeh pengecer lan layanan sing gegandhengan bakal menehi penghargaan mil telu kanggo saben euro sing ditindakake nganti 31 Agustus. Anggota sing ndhaptar Miles & More liwat Bandara Frankfurt tanggal 31 Desember 2022 uga bisa ngenteni nganti 1,000 mil penghargaan.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Kanggo anggota kita, kita ngembangake portofolio kita ing rantai perjalanan kanthi kemitraan iki lan nawakake insentif anyar kanggo melu program Miles & More kanthi tawaran khusus," ujare Armin Czapla, Direktur Senior Partner Sales & Ambient ing Miles & More GmbH. "Kemitraan ing triad merek Lufthansa, Miles & More lan Fraport uga nawakake potensial ritel tambahan kanggo kabeh pihak ing lokasi sing penting banget kanggo kita."

Registrasi liwat situs mitra gabungan

Registrasi kanggo program njupuk Panggonan liwat situs partner kapisah saka Bandara Frankfurt ing www.fra-miles.com. Kajaba iku, kode QR kanggo registrasi uga kasedhiya ing kabeh toko sing melu. Sawise kasil ngonfirmasi link registrasi, pelanggan anyar bisa mlebu menyang aplikasi Miles & More lan langsung entuk mil. Informasi luwih lengkap kasedhiya ing kene.

Mil & Liyane

Miles & More minangka program kesetiaan sing unggul ing Eropa kanggo wong sing mlaku-mlaku. Luwih saka 25 taun pengalaman lan kerjasama karo luwih saka 300 perusahaan mitra ing saindenging jagad nggawe Miles & More GmbH, sing ngoperasikake program kasebut saka kantor pusat ing Frankfurt am Main, pakar ing nargetake lan retensi pelanggan sing sukses. Utamane ing pasar inti Jerman, Austria lan Swiss, luwih saka 300 mitra program entuk manfaat saka akses menyang grup target sing canggih. Perusahaan iki diluncurake ing Jerman ing 1993 karo pitung mitra program lan wis dadi perusahaan independen wiwit September 2014 minangka anak perusahaan 100% saka Deutsche Lufthansa AG. Direktur utama yaiku Sebastian Riedle lan Dr. Oliver Schmitt. Perusahaan wis berkembang dadi merek sing kuwat ing macem-macem wilayah - kayata bisnis penghargaan lan operasi program, manajemen status, tawaran lan layanan ing sales & retail, lan keuangan.

linchpin: entuk lan nebus penghargaan miles. Wiwit program iki dibukak, anggota wis entuk total luwih saka 1.6 triliun mil penghargaan ing macem-macem wilayah urip - saka mabur kanggo finance kanggo blanja. Kanthi penghargaan penerbangan minangka pusat emosional lan titik sade unik saka program kasebut, Lufthansa WorldShop lan luwih saka 270 mitra non-penerbangan, Miles & More dipanggonke kanthi kuat ing kabeh rantai perjalanan. Miles & More GmbH uga ngoperasikake sangang toko Lufthansa WorldShop kanthi ruang ritel luwih saka 800 meter persegi ing bandara Frankfurt, Munich, Berlin-Brandenburg, Hamburg lan Düsseldorf. Toko online worldshop.eu lan swiss-shop.com narik kawigaten para pelanggan kanthi luwih saka 3,000 penghargaan atraktif ing kategori bagasi, elektronik, urip, aksesoris, olahraga & kesehatan, bocah-bocah, anggur lan Lufthansa & Aviation. Kanthi produk sing dipilih saka luwih saka 400 merek premium, ana sing cocog kanggo kabeh wong. Ing Mil & Liyane Kertu Kredit uga ngidini anggota entuk penghargaan mil kanthi gampang ing saben dinane.

Fraport AG lan Bandara Frankfurt

Kantor pusat ing Frankfurt, Jerman, Fraport AG (Frankfurt Stock Exchange, MDAX) iku salah siji pemain anjog ing bisnis bandara global. Portofolio perusahaan Fraport kalebu patang bawana kanthi kegiatan ing 29 bandara ing saindenging jagad. Ing pra-pandemi 2019, luwih saka 182 yuta penumpang nggunakake bandara sing Fraport duwe paling ora 50 persen saham. Dipengaruhi dening pandemi Covid-19, bandara Grup Fraport sing duwe mayoritas mung nampa udakara 86 yuta penumpang ing taun 2021. Ing taun fiskal 2021 (31 Desember), Fraport AG ngasilake bathi € 2.1 milyar lan bathi udakara € 92 yuta.

Bandara Frankfurt (FRA) asale Fraport dumunung kanthi strategis ing jantung Eropa ing persimpangan dalan intermodal sing penting, jaringan rel lan udara. Wilayah Frankfurt Rhine-Main-Neckar ing saubengé dadi pusat daya ekonomi lan hub logistik kanggo Eropah lan donya. Ing taun 2019, FRA nampa luwih saka 70.5 yuta penumpang lan nangani 2.1 yuta metrik ton kargo. Mung 24.8 yuta penumpang sing lelungan liwat FRA ing taun 2021, amarga pandemi Covid-19. Ing babagan kargo, FRA rangking pisanan ing Eropa kanthi 2.3 yuta metrik ton sing ditangani ing 2021.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...