negara | wilayah Estonia News Rusia

Estonia mandheg nerbitake visa kanggo warga Federasi Rusia

Tallinn, Estonia minangka tujuan plancongan Natal Natal sing paling populer ing Inggris
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Luar Negeri Estonia Eva-Maria Liimets ngumumake dina iki yen pamrentah Estonia wis nggawe keputusan kanggo nundha penerbitan visa turis kanggo kabeh warga Federasi Rusia (Rusia).

"Penerbitan saka visa turis wis ditundha sementara," ujare Menteri Luar Negeri Estonia ing konferensi pers ing Tallinn.

Miturut Liimets, keputusan iki digawe ora mung kanggo nanggepi panguwasa Estonia marang agresi Rusia Ukraine, nanging uga amarga kasunyatan sing saiki ora bisa ngumpulake biaya negara sing ditrapake kanggo panentu visa turis amarga Rusia wis pedhot saka sistem financial global lan mata uang ing negara freefall.

Menteri kasebut nambahake manawa warga Rusia sing anggota kulawargane manggon ing Estonia isih bisa nglamar visa. Kajaba iku, iku isih bisa diwenehi a visa kanggo alasan kamanungsan, kalebu kanggo ngunjungi sederek sing lara.

Sadurungé, kepala Kamentrian Luar Negeri Estonia, ing pidato ing parlemen republik, ngandika ing sih saka introduksi saka larangan kemul ing nerbitake kabeh kanggo warga Rusia dening Uni Eropa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...