Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Ethiopia Investment News wong Mbangun maneh Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Ethiopian Airlines lan Boeing mlebu MoU kanggo 777-8 Freighter anyar

Ethiopian Airlines lan Boeing mlebu MoU kanggo 777-8 Freighter anyar
Ethiopian Airlines lan Boeing mlebu MoU kanggo 777-8 Freighter anyar
ditulis dening Harry Johnson

Ethiopian Airlines lan mitra sing wis suwe Boeing dina iki ngumumake penandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) kanthi tujuan kanggo tuku limang 777-8 Freighters, paling anyar ing industri, paling mampu lan paling efisien bahan bakar kargo mesin kembar.

Memorandum of Understanding kanggo pesen 777-8 Freighter bakal ngaktifake Ethiopian Airlines kanggo nyukupi panjaluk kargo global sing terus berkembang saka hub ing Addis Ababa lan posisi operator kasebut kanggo pertumbuhan lestari jangka panjang.

"Konsisten karo sejarah kepemimpinan teknologi penerbangan ing Afrika, kita seneng menehi tandha MoU iki karo mitra sing wis suwe. Boeing, sing bakal nggawe kita gabung karo klompok maskapai penerbangan pelanggan sing dipilih kanggo armada kasebut. Ing visi 2035, kita ngrancang ngembangake bisnis Kargo lan Logistik dadi salah sawijining panyedhiya logistik multimodal global paling gedhe ing kabeh bawana. Kanggo efek iki, kita nambah armada Freighter khusus kanthi teknologi paling anyar, pesawat irit bahan bakar lan ramah lingkungan ing abad 21st. Kita uga wis miwiti pambangunan Terminal Hub E-commerce paling gedhe ing Afrika. ngandika Ethiopian AirlinesCEO Grup Tewolde Gebremariam.

"Kargo 777-8 anyar bakal dadi instrumental ing agenda pertumbuhan sing dawa iki. Saiki, layanan kargo udara kita nyakup luwih saka 120 tujuan internasional ing saindenging jagad kanthi kapasitas weteng lan layanan Freighter khusus.

Boeing dibukak anyar 777-8 Freighter ing Januari lan wis dipesen 34 pesenan tenan kanggo model, kang fitur teknologi canggih saka kulawarga 777X anyar lan kinerja buktiaken saka 777 Freighter anjog pasar. Kanthi kapasitas muatan sing meh padha karo 747-400 Freighter lan paningkatan efisiensi bahan bakar, emisi lan biaya operasi 30%, 777-8 Freighter bakal nggawe bisnis sing luwih lestari lan nguntungake kanggo operator.

"Ethiopian Airlines wis ana ing ngarep pasar kargo Afrika sajrone pirang-pirang dekade, nambah armada Boeing kargo lan nyambungake bawana menyang aliran perdagangan global, "ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Penjualan lan Pemasaran Komersial. "Tujuan kanggo tuku 777-8 Freighter anyar luwih nandheske regane pesawat paling anyar kita lan njamin wong Ethiopia bakal tetep dadi pemain utama ing kargo global, nyedhiyakake kapasitas, keluwesan lan efisiensi kanggo masa depan."

Ethiopian Airlines saiki makaryakke sangang 777 Freighters, nyambungake Afrika karo luwih saka 40 pusat kargo saindhenging Asia, Eropah, Timur Tengah lan Amerika. Armada operator uga kalebu telung 737-800 Boeing Converted Freighters lan gabungan armada komersial luwih saka 80 Boeing jet kalebu 737s, 767s, 787s lan 777s.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar