Ethiopian Airlines partner karo UTD Aviation Solutions lan AFRAA

Ethiopian Airlines partner karo UTD Aviation Solutions lan AFRAA

Print Friendly, PDF & Email

Ethiopian Airlines partner karo UTD Aviation Solutions lan AFRAA

Ethiopian Airlines partner karo UTD Aviation Solutions lan AFRAA

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.