Etihad Airways Ngembang ing India

Etihad Airways nambah operasi kargo nganggo Airbus A350F anyar
gambar duweni saka Etihad
ditulis dening Binayak Karki

Ekspansi iki selaras karo strategi Etihad sing luwih amba kanggo nambah konektivitas global lan ngebaki panjaluk lelungan udara ing antarane India lan UAE.

Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab, ngembangake jangkauane ing India kanthi penerbangan tambahan lan rute anyar.

Maskapai iki nambah frekuensi penerbangan menyang Thiruvananthapuram, Kerala, saka layanan saben dina saiki nganti 10 penerbangan saben minggu.

Kajaba iku, Etihad bakal ngluncurake rute anyar sing nyambungake Abu Dhabi menyang Jaipur, Rajasthan, wiwit tanggal 16 Juni 2024, kanthi wiwitan penerbangan papat mingguan.

Owah-owahan kasebut bakal ngidini kira-kira 1,000 penumpang liyane mabur menyang Thiruvananthapuram lan 1,200 liyane kanggo ngakses Jaipur saben minggu liwat Etihad. Kanthi tambahan Jaipur, maskapai saiki ngoperasikake penerbangan menyang 11 tujuan ing India.

Ekspansi iki selaras karo strategi Etihad sing luwih amba kanggo nambah konektivitas global lan ngebaki panjaluk lelungan udara ing antarane India lan UAE.

Penumpang sing mabur karo Etihad uga bakal entuk manfaat saka penerbangan nyambungake liwat Abu Dhabi menyang macem-macem tujuan ing saindenging jagad.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Etihad Airways Ngembang ing India | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...