Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Etihad nambahi operasi kargo nganggo Airbus A350F anyar

Etihad nambahi operasi kargo nganggo Airbus A350F anyar
gambar duweni saka Etihad
ditulis dening Harry Johnson

Pesenan kargo A350F iki ndeleng operator nasional UAE ngembangake hubungane karo Airbus

Etihad Airways wis nggawe pesenan karo Airbus kanggo pitung kargo A350F generasi anyar, sawise komitmen sadurunge sing diumumake ing Singapore Airshow. Pengangkut barang bakal nganyarke kapasitas kargo Etihad kanthi nggunakake pesawat kargo paling efisien sing kasedhiya ing pasar.

Urutan A350F iki ndeleng operator nasional UAE ngembangake hubungane karo Airbus lan nambah pesenan ana versi penumpang paling gedhe saka A350-1000s, lima kang wis dikirim.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group, ujar: "Ing mbangun salah sawijining armada paling enom lan paling lestari ing donya, kita seneng bisa nambah kemitraan jangka panjang karo Airbus kanggo nambahake A350 Freighter menyang armada kita. Kapasitas kargo tambahan iki bakal ndhukung pertumbuhan sing durung ana sadurunge ing divisi Etihad Cargo. Airbus wis ngembangake pesawat irit bahan bakar sing luar biasa, bebarengan karo A350-1000 ing armada penumpang kita, ndhukung komitmen kita kanggo nggayuh emisi karbon net-nol ing taun 2050.

"Airbus seneng nglanjutake kemitraan sing wis suwe Etihad Airways, sing bubar ngenalake layanan penumpang A350 lan terus mbangun Keluarga kanthi versi kargo sing ganti game, A350F, "ujare Christian Scherer, Chief Commercial Officer lan Kepala Airbus International. "Kargo gedhe generasi anyar iki nggawa keuntungan sing durung tau ana sadurunge lan ora ana tandhingane babagan jarak, efisiensi bahan bakar lan penghematan CO₂, sing ndhukung pelanggan kanthi nambah efisiensi operasional ing wektu sing padha nyuda dampak lingkungan."

Etihad uga wis nggawe perjanjian jangka panjang kanggo Layanan Jam Penerbangan Airbus (FHS) kanggo ndhukung kabeh armada A350, kanggo njaga kinerja pesawat lan ngoptimalake linuwih. Iki menehi tandha persetujuan pisanan kanggo kontrak Airbus FHS kanggo armada A350 ing Timur Tengah. Kapisah, Etihad uga wis milih kanggo Airbus 'Skywise Health Monitoring, ngidini maskapai kasebut ngakses manajemen wektu nyata acara pesawat lan ngatasi masalah, ngirit wektu lan nyuda biaya pangopènan sing ora dijadwal.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Minangka bagéan saka kulawarga long-range paling modern ing donya, A350F menehi tingkat dhuwur saka commonality karo versi penumpang A350. Kanthi kemampuan muatan 109 ton, A350F bisa nglayani kabeh pasar kargo. Pesawat kasebut nduweni lawang kargo dek utama sing gedhe, kanthi dawa lan kapasitas fuselage sing dioptimalake ing sekitar palet lan kontainer standar industri.

Luwih saka 70% awak pesawat saka A350F digawe saka bahan canggih, nyebabake bobot take-off 30-ton luwih entheng lan ngasilake paling ora 20% konsumsi bahan bakar lan emisi luwih murah tinimbang pesaing sing paling cedhak saiki. A350F wis nyukupi standar emisi CO₂ sing ditingkatake ICAO sing bakal ditrapake ing taun 2027. Kalebu komitmen saiki, A350F wis menang 31 pesenan perusahaan dening enem pelanggan.

A350F nyukupi gelombang panggantos kargo gedhe lan syarat lingkungan sing berkembang, mbentuk masa depan angkutan udara. A350F bakal didhukung dening teknologi paling anyar, mesin Rolls-Royce Trent XWB-97 sing irit bahan bakar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...