EU nahan penggabungan ITA karo Lufthansa

Klompok Lufthansa

Komisi Eropa resmi ngumumake kesimpulan awal babagan akuisisi saham minoritas ing ITA menyang Lufthansa lan Kementerian Ekonomi Italia.

Keprigelan sing ditimbulake yaiku pamindhahan iki bisa nyebabake kenaikan rega kanggo pelanggan lan nyuda kualitas layanan. Ing Komisi Eropa layanan kompetisi wis mbatesi bantahan lan masalah unresolved sadurunge nyetujoni panggabungan loro perusahaan. Kaputusan pungkasan samesthine tanggal 6 Juni. 

Italia Trasporto Aereo SpA, dba ITA Airways, iku operator gendera Italia. Iki diduweni dening Pamrentah Italia liwat Kamentrian Ekonomi lan Keuangan lan didegake ing taun 2020 minangka penerus Alitalia bangkrut. Maskapai iki mabur menyang luwih saka 70 tujuan domestik, Eropa, lan antar benua sing dijadwalake

Komisi Eropa wis nyorot telung wilayah sing bisa ditindakake

Aliansi kasebut bisa nyuda kompetisi ing rute jarak cendhak tartamtu sing nyambungake Italia karo negara Eropa Tengah, nyuda kompetisi ing rute jarak jauh tartamtu antarane Italia lan Amerika Serikat, Kanada, lan Jepang, lan duweni potensi nguatake posisi dominan ITA ing Bandara Milan-Linate. 

Nganti Komisi Eropa nyetujoni, investasi Lufthansa 325 yuta Euros kanggo entuk 41% saham ITA tetep ditahan, uga sinergi komersial antarane ITA lan jaringan Lufthansa.

Lufthansa lan Kamentrian Ekonomi Italia bisa menehi "obat" kanggo masalah kompetisi sing ditimbulake dening integrasi antarane Lufthansa lan ITA, kaya sing kadhaptar ing statement bantahan, ing tanggal 26 April 2024. 

Nanggepi dokumen sing ditundha saka Brussels, dina Setu, 23 Maret, Menteri Ekonomi Italia Giancarlo Giorgetti ngritik Komisi Uni Eropa, nuntut dheweke ngalangi persetujuan antarane Lufthansa lan ITA kanthi nyatakake:

"Sajrone sepuluh sasi, kita wis berjuang karo Eropa, sing ora ngidini kita nggawe juara Eropa sing bisa bersaing karo raksasa internasional."

Minangka respon cepet, Margrethe Vestager, Wakil Presiden Komisi Eropa, nyatakake:

Muncul vs. Kompetisi

"Yen sampeyan mriksa sejarah persetujuan penggabungan sajrone sepuluh taun ing Komisi Eropa, sampeyan bakal weruh manawa akeh perusahaan gedhe wis digawe liwat penggabungan. Iki kedadeyan amarga asring banget bisa nyetujoni penggabungan nalika njaga kompetisi. 

Dokumen Komisi Eropa nandheske yen Lufthansa lan ITA ngoperasikake jaringan rute sing akeh saka hub masing-masing ing Austria, Belgia, Jerman, Swiss, lan Italia.

Lufthansa duwe joint venture karo United Airlines lan Air Canada kanggo rute transatlantik lan All Nippon Airways kanggo rute menyang Jepang.

Mitra usaha patungan koordinasi pricing, kapasitas, jadwal, lan sharing revenue. 

ITA bisa mbatesi kompetisi

Brussels miwiti investigasi sing jero tanggal 23 Januari kanggo netepake apa akuisisi Lufthansa saka saham ing ITA bisa mbatesi kompetisi ing layanan transportasi udara penumpang menyang lan saka Italia.

Sawise diselidiki, Komisi prihatin manawa operasi kasebut bisa nyuda kompetisi ing rute jarak cendhak tartamtu sing nyambungake Italia karo negara-negara Eropa Tengah.

Lufthansa lan ITA saingan langsung ing rute kasebut, utamane karo penerbangan langsung lan ora langsung.

Bisa uga ana kompetisi sing kurang ing rute jarak jauh antarane Italia lan Amerika Serikat, Kanada, lan Jepang, kanthi operator murah dadi saingan utama ing sawetara rute kasebut.

Persetujuan kasebut bisa nyuda kompetisi ing rute jarak jauh tartamtu antarane Italia lan Amerika Serikat, Kanada, lan Jepang, ing ngendi ITA lan Lufthansa, bebarengan karo mitra usaha patungan, saingan langsung utawa ora langsung.

Sawise penggabungan, Komisi nganggep aktivitas ITA, Lufthansa, lan mitra usaha patungan minangka entitas tunggal.

ITA kang Dominan Milan Hub

Iki bisa nggawe utawa nguatake posisi dominan ITA ing Bandara Milan-Linate, dadi luwih tantangan kanggo pesaing nyedhiyakake layanan transportasi udara penumpang menyang lan saka kana. 

Brussels nambahake manawa mayuta-yuta penumpang lelungan ing rute kasebut saben taun, lan biaya taunan luwih saka 3 milyar euro.

Komisi yakuwi kanggo mesthekake yen operasi "ora duwe efek negatif ing pelanggan - konsumen lan bisnis - ing syarat-syarat mundhak rega utawa abang kualitas layanan." 

Komisi "wedi yen, tanpa obat sing nyukupi, ngilangi ITA minangka maskapai independen bisa nyebabake kompetisi ing pasar sing wis konsentrasi iki.

Rute sing mundhakaken uneg-uneg potensial makili persentasi cilik saka total rute cendhak lan dawa lan penumpang dilayani dening loro pihak lan partners joint venture, lan bisa uneg-uneg ora mengaruhi akèh-akèhé saka routings dilakokno dening ITA. 

Lufthansa tetep yakin manawa operasi kasebut bakal disetujoni. 

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane ngluwihi donya wiwit taun 1960 nalika umure 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Donya berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Jurnalis resmi Mario yaiku "Order Nasional Jurnalis Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...