Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Belgium Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Pengadilan EU Aturan Sewa Singkat Kudu Nyuplai Data

gambar duweni Gerd Altmann saka Pixabay

Pengadilan Negeri Kab Uni-Eropa dina iki ditanggepi kaputusan menarik ing rentals singkat. Kasus kasebut gegayutan karo hukum Belgia sing mewajibake perantara, kalebu portal pesenan, kanggo komunikasi data host, kontak, jumlah nginep sewengi, lan unit omah sing dikelola ing taun sadurunge menyang administrasi finansial kanggo ngenali subyek, relatif marang utang saka wilayah. pajak kanggo panyiapan akomodasi wisata lan penghasilan kena pajak.

Ing mratelakake panemume pengadilan, aturan Belgia kalebu ing sektor pajak lan kudu dianggep ora kalebu saka ruang lingkup arahan e-commerce, kaya sing dijaluk dening Airbnb. Mulane, portal kasebut kudu ngirim data sing dijaluk administrasi.

Pengadilan bakal bali maneh kanggo ngatasi masalah kasebut.

Sidang sidang babagan panyuwunan putusan awal sing diusulake dening Dewan Negara Italia ing konteks tuntutan hukum babagan dekrit no. 50 taun 2017, ing portal kasebut kudu ngoperasikake pajak ditahan 21% saka jumlah biaya sing diklumpukake atas jenenge sewa singkat non-bisnis lan kudu ngirim data sing ana hubungane karo kontrak sewa singkat sing rampung liwat portal menyang Revenue Agensi dhewe.

Miturut prakiraan sing digawe dening Pusat Studi Federalberghi, sing terus-terusan ngawasi pasar online kanthi kolaborasi telung entitas independen (Italia Incipit Consulting SRL, EasyConsulting Srl, lan American Inside Airbnb), sajrone limang taun ora aplikasi saka aturan, Airbnb wis gagal kanggo mbayar pajak liwat 750 yuta euro.

Ing siaran pers sing dikirim dina iki ing situs web Pengadilan Kehakiman Uni Eropa, undang-undang regional Belgia sing mbutuhake panyedhiya layanan intermediasi properti lan, utamane, operator platform akomodasi elektronik kanggo ngirim menyang pajak, rincian tartamtu saka transaksi akomodasi turis ora nalisir. kanggo hukum EU.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - Khusus kanggo eTN

Ninggalake Komentar

Share to...