Warta cepet

Kabeh wong optimis babagan lelungan ing ATM Dubai

Pembukaan 29th edition of Pasar Plancongan Arab (ATM) - pameran wisata lan pariwisata paling gedhe ing Timur Tengah - dianakake langsung ing Dubai esuk iki, dadi sorotan babagan masa depan perjalanan lan pariwisata internasional ing wilayah kasebut lan liya-liyane.

Nalika pemulihan pasca-pandemi ing sektor lelungan lan pariwisata Timur Tengah terus maju, para pimpinan industri njupuk ATM Global Stage kanggo njelajah tren paling anyar lan gerakan global sing ngarahake sektor kasebut maju. Fleksibilitas, responsif, kelestarian lan inovasi kabeh disorot minangka katalis kanggo sukses jangka panjang.

Moderated dening Eleni Giokos, Anchor lan Correspondent ing CNN, panelis sesi pambuka kalebu Issam Kazim, Chief Executive Officer, Dubai Corporation kanggo Pariwisata lan Commerce Marketing; Scott Livermore, Kepala Ekonom ing Oxford Economics; Jochem-Jam Sleiffer, Presiden - Timur Tengah, Afrika lan Turki ing Hilton; Bilal Kabbani, Kepala Industri - Lelungan lan Pariwisata ing Google; lan Andrew Brown, Direktur Regional - Eropa, Timur Tengah lan Oseania ing World Travel & Tourism Council (WTTC).

Ngomentari babagan pentinge perjalanan lan pariwisata sing tanggung jawab kanggo lingkungan, Issam Kazim ujar: "Sawetara taun kepungkur, kita ngluncurake penghargaan khusus kanggo ngerteni upaya sing ditindakake hotel ing Dubai kanggo ningkatake kelestarian ing industri pariwisata emirat. Saiki kita wis nggedhekake iki kanthi dhukungan terus saka para pemangku kepentingan lan mitra sing dihormati kanggo mesthekake yen kabeh wong sing makarya ing papan lelungan lan pariwisata kerja kanthi kelestarian ing ndhuwur. Kita uga nyorot pentinge kanggo warga lan pengunjung, kaya sing katon ing peluncuran inisiatif kelestarian Dubai Can.

"Kanthi jaman pasca-pandemi disetel kanggo nggawe lanskap sing kompetitif banget, strategi pemulihan pariwisata sing sukses isih terus berkembang supaya gangguan sing kedadeyan ing pariwisata global. Nalika kita terus ngetrapake kreatifitas lan inovasi supaya tetep maju ing kurva, kita bakal tetep fokus kanggo nggawe jalur alternatif kanggo tuwuh amarga kita ngupayakake nggayuh tujuan kepemimpinan visioner kanggo nggawe Dubai dadi tujuan sing paling digoleki ing donya lan papan sing paling apik. ing donya kanggo manggon lan nyambut gawe, "tambah Kazim.

Panelis kanca-kanca Kazim nyebutake conto kayata Expo 2020 Dubai minangka bukti sukses emirat ing tindakake komitmen lelungan lan pariwisata, nyathet yen tujuan ing Timur Tengah kerja keras kanggo nggambarake sukses iki.

Panelis uga nyathet yen lelungan domestik wis pulih kanthi luwih cepet tinimbang lelungan internasional ing Timur Tengah. Lelungan regional nyebabake 55 persen panjaluk ing taun 2019, miturut Scott Livermore, lan angka iki mundhak luwih saka 80 persen sajrone puncak pasca-Covid segmen kasebut. Nalika Livermore prédhiksi proporsi lelungan regional sing dianggep lelungan internasional bakal terus pulih ing mangsa ngarep, dheweke uga nedahake manawa pentinge lelungan domestik bakal tetep.

Kajaba iku, pamicara nyoroti peran mega-acara, kayata Expo 2020 Dubai lan FIFA World Cup Qatar 2022, kanggo mesthekake pariwisata ing Timur Tengah terus pulih luwih cepet tinimbang ing wilayah liyane. Panelis uga nyathet manawa, nalika masalah sing ana gandhengane karo rantai pasokan lan rega minyak minangka tantangan kanggo sektor kasebut, dheweke tetep optimistis kanthi ati-ati amarga tingkat panjaluk pend-up sing dhuwur sawise pandemi.

Danielle Curtis, Direktur Pameran ME kanggo Pasar Wisata Arab, ujar: "Pembicara sajrone sesi pambuka menehi pilihan wawasan sing apik babagan masa depan sektor perjalanan lan pariwisata Timur Tengah.

"Profesional industri bakal kerja keras kanggo nyukupi syarat-syarat sing terus berkembang sawise pandemi global, lan menarik kanggo sinau babagan langkah-langkah sing wis ditindakake kanggo njamin sukses lelungan lan pariwisata ing wilayah kita.

"Kita ngarep-arep krungu luwih akeh saka pakar perjalanan lan pariwisata saka saindenging jagad sajrone patang dina sabanjure ATM 2022," tambah Curtis.

Ing papan liya ing agenda:

Dina pisanan ATM 2022 nampilake 15 sesi jero ing ATM Global Stage lan ATM Travel Tech Stage.

Saliyane ing sesi pambuka, dina liyane highlights kalebu wiwitan saka [email dilindhungi] forum; ing ITIC-ATM Middle East Summit Ministerial Roundtable; lan pisanan saka rong sesi fokus ing pasar tombol saka Saudi Arabia.

Dina loro bakal diwiwiti kanthi wawasan sing penting saka pilihan pimpinan industri ing evolusi sektor penerbangan (ATM Global Stage). Sawise nedha awan, Paul Kelly, Managing Partner marketing lan konsultasi konsumen D/A, bakal njelajah carane merek bisa luwih efektif nyambung karo pirsawan travel Arab (ATM Global Stage). Sesuk uga dianakake, peresmian Kompetisi Start-up Draper-Aladdin ATM bakal ndeleng pilihan saka lapangan wiwitan paling inovatif ing wilayah kita kanggo panel pakar industri (ATM Travel Tech Stage).

Saiki ing 29th taun lan kerja sama karo Dubai World Trade Center (DWTC) lan Departemen Ekonomi lan Pariwisata (DET), ATM 2022 nampilake 1,500 peserta pameran, wakil saka 112 tujuan global, lan 20,000 pengunjung sing diantisipasi sajrone patang dina. acara.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar