Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Expo 2020: Maskapai Emirates menyang Seychelles

ditulis dening Dmytro Makarov
  1. Maskapai penerbangan kasebut wis nandatangani Memorandum of Understanding (MoU) karo Dewan Pariwisata Seychelles, negesake maneh dhukungan kanggo negara pulo kasebut.
  2. Emirates wis nglayani negara kasebut sajrone 16 taun, lan dadi maskapai internasional pertama sing nerusake layanan penumpang menyang Seychelles ing wulan Agustus 2020.
  3. Wiwit Januari 2021, Emirates wis nggawa meh 43,500 penumpang menyang tujuan Samudra Hindia sing populer liwat Dubai.

Emirates wis nandhatangani Memorandum of Understanding (MoU) karo Dewan Pariwisata Seychelles ing Expo 2020. Persetujuan kasebut nandheske maneh komitmen maskapai marang negara pulo kasebut lan njlentrehake inisiatif gabungan kanggo promosi perdagangan lan pariwisata menyang negara kasebut.

Memorandum of Understanding ditandatangani dening Ahmed Khoory, SVP Komersial Emirates Asia Barat & Samudra Hindia, lan Sherin Francis, Sekretaris Utama Departemen Pariwisata, Pariwisata Seychelles. Perjanjian kasebut ditandatangani ing ngarsane HE Mr Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri & Pariwisata lan Adnan Kazim, Kepala Komersial Emirates.

Upacara iki uga dirawuhi dening eksekutif Emirates: Orhan Abbas, SVP Commercial Operations Far East; Abdulla Al Olama, Regional Manager Operasi Komersial Timur Jauh, Asia Kulon & Samudra Hindia; Oomar Ramtoola, Manajer Kapuloan Samudra Hindia; Silvy Sebastian, Business Analysis Manager Asia Kulon & Samudra Hindia; lan eksekutif Pariwisata Seychelles: Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan Pariwisata Seychelles; lan Noor Al Geziry, Kantor Pariwisata Seychelles Timur Tengah.

Ahmed Khoory, SVP Komersial Asia Kulon & Samudra Hindia ing Emirates, ujar: "Emirates wis hubungan kuat karo Seychelles wiwit 2005 lan negara pulo tetep pasar penting banget kanggo kita. Persetujuan sing ditandatangani dina iki minangka bukti kuat kanggo komitmen lan dhukungan kanggo negara pulo kasebut. Kita matur nuwun marang mitra kanggo dhukungan sing terus-terusan lan kita ngarep-arep bisa terus ngembangake kemitraan sing sukses.

Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri & Pariwisata, ujar: "Maskapai Emirates tetep lan mantep kanthi dhukungan menyang Seychelles lan kita pancen matur nuwun. Mula, kita pengin menehi dhukungan kanggo taun sing bakal teka kanthi pangarep-arep bakal dadi taun sing luwih apik kanggo Seychelles lan maskapai kasebut.

Persetujuan kasebut nggambarake kegiatan sing saling migunani kanggo ngedongkrak perdagangan lan pariwisata menyang negara, kalebu pameran dagang, lelungan familiarization perdagangan, pameran, lan lokakarya.

Emirates ngluncurake operasi menyang Seychelles ing taun 2005 lan maskapai saiki ngoperasikake penerbangan saben dina menyang negara pulo kasebut, nggunakake pesawat Boeing 777-300ER kanthi awak lebar. Emirates minangka maskapai internasional pisanan sing nerusake layanan penumpang menyang Seychelles ing wulan Agustus 2020, bertepatan karo pambukaan maneh kanggo turis internasional. Wiwit Januari 2021, Emirates wis nggawa meh 43,500 penumpang menyang negara pulo kasebut, saka luwih saka 90 tujuan, kalebu pasar paling dhuwur, Uni Emirat Arab, Jerman, Prancis, Polandia, Swiss, Austria, Spanyol, Rusia, Belgia lan Amerika Serikat. saka Amerika.

Emirates wis miwiti maneh operasi kanthi aman menyang luwih saka 120 tujuan ing jaringan global, liwat Dubai. Maskapai iki wis mimpin industri karo produk lan layanan inovatif sawijining, kalebu pesawat lengkap langkah kesehatan lan safety ing saben langkah perjalanan, teknologi tanpa kontak ing Bandara Dubai, kawicaksanan pesenan loman lan fleksibel, lan industri-pisanan asuransi multi-risiko.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...