China Warta cepet

Pameran Budaya dan Pariwisata Terusan Agung kaping papat dibukak

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Pameran Budaya lan Pariwisata Grand Canal kaping papat dianakake ing Suzhou tanggal 22 September. Ekspo Budaya lan Pariwisata Kanal Agung taun iki kalebu upacara pembukaan, pagelaran tema, tur wengi ing kanal kuno, pameran tema, forum tema, kegiatan interaktif, lan liya-liyane. nuduhake "pesona banyu" saka Grand Canal of China komprehensif, marang crita Grand Canal of China kanggo donya, lan nuduhake keanggunan kanal ing Jiangsu.

Kanthi tema dialog antarane "Jalan Sutra" lan "Kanal", Dinas Kebudayaan lan Pariwisata Provinsi Jiangsu wis nggedhekake sumber daya budaya lan pariwisata internasional lan ngajak negara-negara ing sadawane "Sabuk lan Dalan" kanggo melu ing Seni China-Eropa. Pameran Exchange sing dianakake dening Grand Canal Culture and Tourism Expo.

Pameran Pertukaran Seni China-Eropa nglumpukake karya-karya sing misuwur saka master China kontemporer lan warisan budaya lan seni negara-negara Eropa wiwit abad kaping 17 nganti abad kaping 20. Ora mung mbangun platform kanggo ijol-ijolan budaya lan seni lan nggawe antarane China lan negara-negara Eropa, nanging uga nggawa pesta seni kanggo pengunjung. Pameran iki nyadari ijol-ijolan seni antarane wilayah lan budaya, lan nggawe dialog sing ngluwihi wektu lan papan antarane sejarah lan kontemporer.

Wiwit taun 2019, Dinas Kebudayaan lan Pariwisata Provinsi Jiangsu, adhedhasar Grand Canal, wis sukses nganakake telung Ekspo Budaya lan Pariwisata Grand Canal ing Yangzhou, Wuxi lan Suzhou kanthi tema "Integrasi, Inovasi lan Enggo bareng". Jumlah pengunjung wis tekan 376,000, lan pamirsa online wis ngluwihi 450 yuta, sing wis akeh prihatin lan dipuji dening kabeh sektor masyarakat.

Grand Canal Culture and Tourism Expo ora mung mbangun platform kanggo pangembangan terpadu budaya lan pariwisata, platform kanggo promosi produk budaya lan pariwisata lan platform kanggo nuduhake urip sing luwih apik kanggo kutha-kutha ing sadawane kanal, nanging uga mboko sithik dadi. project landmark ing construction saka Grand Canal National Cultural Park lan account sing nggabungke budaya Grand Canal lan pariwisata karo pengaruh internasional lan domestik gedhe.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...