FAA Mrentahake Inspeksi Tiba-tiba Kabeh Jet Boeing 737

FAA Mrentahake Inspeksi Tiba-tiba Anyar kanggo Boeing 737 Jets
FAA Mrentahake Inspeksi Tiba-tiba Anyar kanggo Boeing 737 Jets
ditulis dening Harry Johnson

Kira-kira 2,600 model Boeing 737 Max lan Generasi Sabanjure kena pengaruh arahan darurat FAA anyar.

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) ngumumake yen wis ngetokake Arahan Kelayakan Udara sing mbutuhake pemeriksaan langsung luwih saka 2,500 jet Boeing 737, sawise Boeing nemokake manawa sawetara generator oksigen darurat duweni potensi malfunction amarga ana masalah karo tali retensi.

Ing kasus darurat, yen kabin pesawat nandhang depressurization, topeng oksigen biasane bakal mudhun saka kompartemen nduwur sirah. Sembarang masalah potensial karo generator oksigen bakal mbebayani banget kanggo safety penumpang pesawat.

Kira-kira 2,600 model Boeing 737 Max lan Generasi Sabanjure kena pengaruh arahan darurat FAA anyar. Operator dibutuhake kanggo ngrampungake inspeksi lan ngleksanakake "tumindak koreksi" sing dibutuhake sajrone wektu 120 nganti 150 dina, lan dilarang nggunakake bagean sing bisa uga ana cacat.

Boeing nerbitake komunikasi para pelanggan operator udara ing pertengahan Juni babagan kemungkinan masalah pasokan oksigen darurat. Produsen pesawat AS nyatakake, ing kahanan tartamtu, tali pengikat ing generator bisa munggah nganti 1.9 sentimeter, nyebabake kerusakan. Boeing nyebabake masalah iki amarga adesif sing rusak sing digunakake ing produksi ing taun 2019.

Miturut pratelan Boeing, perusahaan kasebut wis bali nggunakake adhesive awal kanggo kabeh kiriman sing bakal teka kanggo njamin aman saka generator. Boeing uga nyebutake manawa pemeriksaan kabeh pesawat sing durung dikirim ora nuduhake pesawat sing kena pengaruh cacat kasebut.

Nalika arahan Boeing mung mbutuhake pemeriksaan visual, arahan FAA sah sah. Operator udara kudu mriksa kabeh generator ing armada lan nginstal tali anyar yen ana tali sing salah. Jet Boeing 737 standar nduweni 61 generator oksigen, saben nganggo rong tali, sanajan konfigurasi bisa beda-beda miturut maskapai.

Pengumuman FAA anyar meh langsung sawise Boeing dihukum $ 243.6 yuta amarga ora netepi syarat perjanjian 2021 karo pamrentah AS. Miturut persetujuan paling anyar kasebut, Boeing wis komitmen kanggo nyedhiyakake minimal $455 yuta kanggo ningkatake inisiatif safety lan kepatuhan sajrone telung taun sing bakal teka.

Kajaba iku, produsen pesawat bakal tundhuk wektu uji coba telung taun sing diawasi dening monitor khusus sing ditunjuk pemerintah.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...