Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

FAA ora nggatekake amanat kursi Kongres suwene telung taun

FAA ora nggatekake amanat kursi Kongres suwene telung taun
FAA ora nggatekake amanat kursi Kongres suwene telung taun
ditulis dening Harry Johnson

Penumpang luwih tuwa lan luwih gedhe, kursi terus nyusut, pesawat luwih lengkap, tas nggawa luwih akeh nggawa pesawat, lan FAA terus ngidini pabrikan pesawat gumantung karo data, asumsi, lan simulasi sing luwih lawas tinimbang data utawa tumindak sing luwih anyar. tes anyar.

  • FAA nggawe irung ing Kongres lan para penumpang saben dina ora gelem tumindak ing rong masalah keamanan penerbangan penting kasebut.
  • FlyersRights.org ngrencanakake ngirim petisi aturan anyar yen FAA nolak tumindak cepet.
  • Saka 43 evakuasi darurat sing diawasi FAA, mung siji sing ditindakake ing jok kursi 28 inci.

FAA tumindak standar kursi lan evakuasi darurat dadi telat rong dina Selasa, 5 Oktober 2021, lan FAA ora nuduhake bukti yen nggawe kemajuan ing salah sawijining masalah.

Kongres liwati ing FAA Undhang-undhang Realisasi tanggal 5 Oktober 2018. Undhang-undhang kasebut mbutuhake FAA kanggo nyetel standar kursi minimal lan ngevaluasi standar evakuasi darurat ing tanggal 5 Oktober 2019. Nalika FAA ngundang Komite Rulemaking Penasihat Evakuasi Darurat, FAA durung ngeculake Komite Mei 2020 laporake menyang Kongres utawa kanggo umum. Laporan kasebut ngemot 23 rekomendasi kanggo nganyari lan modernisasi proses sertifikasi evakuasi. 

"The FAA saben dina nolak irung ing Kongres lan para penumpang saben dina ora gelem tumindak ing rong masalah keamanan penerbangan penting kasebut, "ujare Paul Hudson, Presiden FlyersRights.org. "FAA kudu ngetrapake kaping. Penumpang luwih tuwa lan luwih gedhe, kursi terus nyusut, pesawat luwih lengkap, tas nggawa luwih akeh nggawa pesawat, lan FAA terus ngidini pabrikan pesawat gumantung karo data, asumsi, lan simulasi sing luwih lawas tinimbang data utawa tumindak sing luwih anyar. tes anyar. ” 

FlyersRights.org lagi ngrancang ngirim petisi nggawe keputusan anyar yen FAA nolak tumindak mengko. Petisi nggawe keputusan 2015, sing dijenengi "Kasus Kursi Udara Nyusut Luar Biasa" dening Pengadilan Banding DC Circuit, mbantu menehi cahya babagan tumindak sing ora aktif lan standar usang FAA.

Ing wulan September 2020, Kantor Inspektur Jenderal Transportasi (OIG) nerbitake laporan sing rinci babagan cacat ing proses sertifikasi evakuasi darurat lan proses uji coba FAA. Utamane, OIG ngumumake manawa FAA misled FlyersRights.org ing 2018 nalika, nolak petisi pamrentah kaping pindho, FAA negesake manawa dheweke wis ngawasi demonstrasi evakuasi ing lapangan kursi 28 inci. FAA kalebu telung video lan ngumumake ditindakake 28 inci. Nanging nyatane, saka 43 evakuasi darurat sing diawasi FAA, mung siji sing ditindakake ing jok kursi 28 inci. Demo liyane kalebu 38 inci, dene 13 saka 43 demonstrasi ora nuduhake referensi bab nada, jembaré, utawa ukuran apa wae. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...