Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Guam News Pariwisata News Wire Plancongan

Fandanña ana ing Guam kanggo miwiti Minggu iki

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi kemitraan karo Departemen Taman lan Rekreasi (DPR) lan truk pangan lokal, Biro Pengunjung Guam (GVB) kanthi bangga ngumumake acara anyar sing bisa dinikmati masyarakat pulau - Fandanña Friday. Taman Peringatan Gubernur Joseph Flores (Pantai Ypao) bakal dadi tuan rumah acara iki wiwit tanggal 18 Februari 2022 jam 5 sore.

"Fandanña tegese kumpul ing Chamoru lan kita ngajak kabeh wong kumpul ing malem Jumuah ing Ypao," ujare. Biro Pengunjung Guam (GVB) Presiden & CEO Carl TC Gutierrez. "Kita matur nuwun marang Direktur DPR Roque Alcantara lan tim sing kerja sama karo kita lan vendor truk pangan lokal. Kita bakal nganakake acara iki sajrone sawetara minggu sabanjure lan yen respon masyarakat apik, kita bisa nerusake kanggo jangka panjang. Dadi, ayo gabung lan ajak kulawarga lan kanca-kanca. Kita bakal ketemu sampeyan ing taman!”

Barisan wiwitan vendor sing bakal ditampilake ing pinggir pantai Ypao yaiku:

  • Truk Pangan
  • A&L
  • Loidas
  • Dikiki Donuts
  • Munchies
  • Matakos
  • Manang Pika
  • cukur iku
  • Atraksi khusus karo John Ray Aguon

"Tujuan kita ora mung nggarap truk pangan, nanging bisnis, seniman, lan musisi lokal liyane amarga kita bisa ngrasakake acara iki," ujare Petugas Pengembangan Komunitas Olahraga & Acara GVB Kraig Camacho. "Kita ngembangake luwih akeh kegiatan sing bakal mbantu pemulihan industri pariwisata."

Details acara

Fandanña Friday minangka acara gratis kanggo kulawarga. GVB njaluk peserta lan vendor supaya netepi sopan santun umum kayata mbuwang sampah sing bener lan nuruti pedoman jarak sosial. Sawetara wadah sampah acara bakal dipanggonke ing saindhenging area acara.

Parkir ing Hilton mburi kidul Gubernur Joseph Flores Memorial Park (Pantai Ypao) bakal dilindhungi undhang-undhang kanggo akses kendaraan darurat. Kabeh pengunjung dijaluk parkir ing sisih lor taman (sisih restoran Proa).

GVB bakal nyedhiyakake lampu ekstra ing Ypao lan Petugas Keamanan Pengunjung uga bakal patroli ing wilayah kasebut.

Biro kasebut ngaturake panuwun marang DPR, Dinas Pekerjaan Umum, Dinas Pemadam Kebakaran, Dinas Kepolisian Guam, Dinas Kesehatan lan Dinas Sosial, lan masyarakat truk pangan lokal.

Kanggo informasi luwih lengkap, nelpon GVB ing (671) 646-5278 utawa email [email dilindhungi]

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...