Kabar Kawat

FDA nyetujoni implan anyar kanggo nambani balung rawan lan cacat osteochondral

ditulis dening editor

Peregrine Ventures dina iki nyadari USD 500 yuta metu saka CartiHeal (bayaran mudhun USD 350 yuta ditambah tambahan USD 150 yuta tonggak). Metu iki nderek persetujuan Food and Drug Administration (FDA) perusahaan portofolio saka implan Agili-C™ kanggo perawatan balung rawan lan cacat osteochondral. Sawise entuk tonggak sejarah iki, akuisisi perusahaan piranti medis sing sadurunge diumumake dening Bioventus, ing salah sawijining kesepakatan akuisisi medis paling gedhe ing Israel sajrone 12 wulan kepungkur, bakal terus kaya sing direncanakake.

"Nalika krungu pisanan babagan teknologi terobosan CartiHeal, kita ngerti babagan potensial perusahaan kasebut. Nyatane, kita minangka investor pertama CartiHeal, "ujare Co-founder lan Managing General Partner Peregrine, Boaz Lifschitz. "Swara USD 7 milyar wis digunakake ing saindenging jagad kanggo ngirim teknologi perawatan rawan sing ora menehi pilihan perawatan sing cukup, nganti saiki. Seneng banget bisa kerja bareng karo Nir Altschuler lan tim kanggo mbantu nyedhiyakake perawatan tulang rawan menyang pasar sing bakal ningkatake kualitas urip jutaan wong ing saindenging jagad.

Swara sepuluh taun kepungkur, CartiHeal miwiti perjalanan minangka bagean saka Peregrine sing menang penghargaan "Insentif" Inkubator Teknologi. Ing kene, Peregrine mbantu perusahaan tahap awal kanthi pangembangan bisnis lan produk sing nawakake solusi bisnis kreatif lan sambungan pendanaan. Sajrone kemitraan karo CartiHeal, Peregrine, menehi pandhuan babagan operasi bisnis lan mbantu staf perusahaan.

Diadegake dening Nir Altschuler ing taun 2009, CartiHeal ngasilake perawatan biodegradable sing dibutuhake banget kanggo cacat balung rawan lan osteochondral ing sendi lutut arthritis lan non-arthritic. Sawise sinau klinis sing kuat ing ngendi 251 pasien didaftarkan ing 26 situs ing AS, Eropa, lan Israel, ing ngendi kaunggulan implan Agili-C ™ tinimbang Surgical Standard of Care (SSOC), microfracture lan debridement, dikonfirmasi. kanggo perawatan lesi permukaan sendi lutut, cacat chondral lan osteochondral. Sadurunge, implan kasebut diwenehi Penetapan Piranti Terobosan dening FDA ing taun 2020.

"Seneng banget kanggo nampa persetujuan FDA sing bakal ngidini kita nyedhiyakake perawatan sing berkualitas kanggo mayuta-yuta pasien sing bakal nandhang perawatan sing ora cocog kanggo rawan dhengkul degeneratif," ujare Pak Altschuler, Pendiri & CEO CartiHeal. "Liwat pirang-pirang taun kemitraan karo Peregrine, kita entuk terobosan ilmiah. Minangka mantan manajer ing firma investasi, pancen luar biasa ngalami komitmen sing ditindakake Peregrine ing perusahaan portofolio, saka modal lan sambungan menyang pangembangan lan bimbingan bisnis.

Metu sukses iki nderek Peregrine kang USD 300 yuta metu saka Cardiovalve, perintis transcatheter mitral lan tricuspid perusahaan panggantos tutup awal taun iki, nggawa total hasil saka menehi hasil kanggo USD 1 milyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...